EğlenceAvcısı
Active member
Son zamanlarda X'te yayınlanan bir Haber, bağlantılı teslimat uygulaması vaatleri ile temsilcileri tarafından trafik ihlalleri iddiası arasındaki bağlantı hakkında çevrimiçi tartışmalara yol açtı. Bir X kullanıcısı (@theshashak_p), bisikletini bir patika üzerinde süren göz kırpma dağıtım ajanı olarak giyinmiş bir kişiyi gösteren bir klip paylaştı. Şirketin resmi X tutamakını etiketleyerek kullanıcı, “Merhaba @letsBLinkit, teslimat çocuklarınızın patikalara binmek için özel bir onayları olduğunu bilmiyordum.” Bengaluru trafik polisinin hesabını etiketledi ve “lütfen bu tehdidi durdurmasını” istedi. Gönderinin altındaki yorumlarda, X kullanıcısı olayın St. Marks Road'da gerçekleştiğini belirtti.
Öyleyse okuyun: Bengaluru adamı, serbest petrol eksik olan “murd” ı göz ardı ediyor, şirket yanıt veriyor
Diğer X kullanıcıları, birçoğu yaygın bir olay olduğunu düşündüğü için yazı hakkında söyleyecek çok şey vardı. Bazıları teslimat ajanlarını eleştirirken, diğerleri şirketin suçlanacağını hissetti. Bazı insanlar teslimat ajanı olmayan binicilerin arama ihlalleri yaptığını belirtti. Aşağıdaki seçilen reaksiyonları okuyun:
Video çevrimiçi olarak çok ilgi gördü. Hem göz kırpma hem de polis X Post'a cevap verdi. Blinkit, “Merhaba, bunu dikkatimize çektiğiniz için teşekkür ederiz. Yarışma için üzgünüz. Komşu yemeğinizdeki herhangi bir doğa partnerinin trafik ihlallerini göz ardı etmiyoruz. Polis, “Lütfen tam alan ayrıntılarını sağlayın. Bize bildirdiğiniz için sizi takdir ediyoruz. Trafikle ilgili ihlalleri bildirmek için BTP astram portalını kullanabilirsiniz. Trafik ihlallerini uygulamak için kamu. “MERHABA @LetsblinkitTeslimatının patikalara binmek için özel bir onayları olduğunu bilmiyordum. @blrcityTrafficSizden bu tehditi durdurmanızı rica ediyorum. pic.twitter.com/2nkfr5mu42
– Akki Rotti (@theshashank_p) 21 Şubat 2025
Merhaba, bunu saldırımıza getirdiğiniz için teşekkür ederim. Tahmin ettiğimiz için üzgünüz. Herhangi bir nitelikte trafik ihlallerini göz ardı etmiyoruz. Mahallenizdeki mağaza ortağı uyarıldı ve endişeyi hızla ele alıyor. ~ Sg
– Blinkitcares (@blinkitcares) 22 Şubat 2025
Lütfen tam olarak ayrıntıları sağlar.
veya
Bize bildirdiğiniz için sizi takdir ediyoruz. Trafikle ilgili ihlalleri bildirmek için, trafik ihlallerini uygulamak için halkı kolaylaştıran BTP astram portalını kullanabilirsiniz.
– ಬೆಂಗಳೂರು ಪೊಲೀಸ್ ಪೊಲೀಸ್ BengalurutrafficPolice (@blrcityTraffic) 21 Şubat 2025
Öyleyse okuyun: Bengaluru adamı, serbest petrol eksik olan “murd” ı göz ardı ediyor, şirket yanıt veriyor
Diğer X kullanıcıları, birçoğu yaygın bir olay olduğunu düşündüğü için yazı hakkında söyleyecek çok şey vardı. Bazıları teslimat ajanlarını eleştirirken, diğerleri şirketin suçlanacağını hissetti. Bazı insanlar teslimat ajanı olmayan binicilerin arama ihlalleri yaptığını belirtti. Aşağıdaki seçilen reaksiyonları okuyun:
Bu tek bir olay değil. @ECTONOW @Letsblinkit @Swiggyinstamart Tüm tez platformlarından teslimat ortakları patikalar ve birden fazla zaman yanlış tarafı sürüşü kullanır. Sadece yola çıkın ve öğreneceğinizi gör.
– Dhakad (@dhakad4568) 22 Şubat 2025
Teslimat erkeklerini suçlamamalıyız, daha ziyade 10 dakika içinde teslim etmeyi ve tez erkeklerini baskı altına almaya söz veren uygulama ustaları.
– Siddharth (@siddhartgad) 22 Şubat 2025
Siparişler kadar hızlı teslim edilecekse @Letsblinkit Teslimat erkekleri kısayol almak zorundalar.
Ya süper hızlı teslimat beklemeyin ya da erkeklerin yaptıklarını yapmasına izin vermeyin.
Bangalore trafiği dünyanın en kötülerinden biridir. Hangi seçimleri var …
– Vikram Games (@VikramGames) 22 Şubat 2025
Neden sadece teslimat erkekleri, bisikletçiler sinyalleri durdurmaktan kaçınmak için aynısını yapıyorlar. Ben araba sürücüleri geçmek için yaya geçişi kullanıyorum. Otomobillerin farklı bir trafik kuralları vardır (trafik kuralı yok), bu nedenle posta kodu sadece teslimat erkeklerini hedef değil. Herkes aynı şeyi yapıyor.
– poornima.iyer (@poornima_arjun) 22 Şubat 2025
Sadece onlar değil, Yulu'lu tüm teslimat insanlar yollardan daha patikalara biniyor!
“10 dakika” içinde bir şeyler teslim etmenin acil durumu ana suçludur!
– ನಿಶಾ ಗೌರಿ
(@nisha_gowru) 22 Şubat 2025![]()
Geçen yıl, Zomato reklamı paylaştı, müşterileri daha hızlı sürmek için baskı dağıtım ajanlarını değil, yiyecek siparişlerini verdikten sonra sabırlı olmaya teşvik etti. Daha fazlasını öğrenmek için buraya tıklayın.