Rohingya Yerel gençlik için iş fırsatlarını gasp ediyor: Pawan Kalyan

EğlenceAvcısı

Active member
Haydarabad:

Başbakan Yardımcısı Pawan Kalyan, Rohingya mültecilerin göçünün yerel gençler için kararsızlığa ve iç güvenlik zorluğu yaratmaya yol açtığını söyledi. Jana Sena parti lideri, sistem içinde göçmenler için kalıcı yerleşimi kolaylaştırdığını ve polisin sınır güvenlik güçlerinden daha uyanık kalması gerektiğini söyledi.

Vijaywada'daki Gannavaram Havalimanı'ndaki medyaya konuşan Kalyan, devletlerin teröristler için “yumuşak hedefler” olduğunu ve kıyı boyunca gözetim hızını artırma ihtiyacını vurguladığını söyledi. Hey, eyalet polisine ve idari personele yazdığını ve onlardan uyanık kalmasını istediğini söyledi. Sindoor Operasyonunu takiben, durumun ajanslar arasında sürekli uyanıklık ve koordinasyon gerektirdiğini.

“Eyaletteki terörist faaliyetlerin izleri ışığında, DGP'den bir mektup aracılığıyla, devlet polisinin son derece uyanık kalmasını sağlamak için talep ettim. Onlara yönetim ile koordinasyon yapmalarını ve bu faaliyetlere karşı sıkı bir şekilde hareket etmelerini talimat verdim. Potansiyel tehlikelere yardımcı olabilir. Potansiyel tehlikelere yardımcı olabilir. Telrorist faaliyetlerinin izleri, DeRorist faaliyetlerinin izlerini ortaya çıkardığını söyledi.

Bay Kalyan, 2017-18 civarında Andhra Pradesh'e çok sayıda Rohingya'nın kuyumcu olarak çalışmak için geldiğini söyledi. “Myanmar'dan kaynaklanan Rohingya, yerel gençlerin işsizlik sorunlarıyla yüzleşmesine neden oldu. Telangana ve Andhra Pradesh'te temel bir talep, Telangana'nın oluşumu sırasında büyük bir slogan olan yerliler için işlere öncelik vermektir.”

Rohingya'nın, kalıcı olarak yerleşmelerini sağlayan sınırları ve rasyon kartlarını, Aadhaar ve seçmen kimliklerini geçtiğini söyledi. Hey, “Rohingya'nın kalıcı ikamet kurmasına izin vermede sistemin ihmali belirgindir. Sorular Arie'nin Aadhaar, seçmen ve rasyon kartları elde etmesi ve bunu kolaylaştırdığı açıktır. Sistemli bazı kişilerin yardımcı olduğu açıktır.” Dedi.

Başbakan Yardımcısı, Rohingya'nın nasıl vatandaş haline geldiği ve yerliler için amaçlı fırsatları gasp etme konusunda farkındalığa ihtiyaç olduğunu söyledi. Heer, “Sorumlu bir siyasi partinin lideri olarak, yetkilileri Rohingya Settlide'yi sağlayan ve iç güvenlik için daha fazla önlem almaya yönelik sistem üzerinde yakın bir saat tutmaya çağıran bir mektup yazdım.” Dedi.