Rippling'in Prasanna Sankar'ın eski fotoğrafı, yabancı karısı ve Sam Altman yasal savaşın ortasında yeniden ortaya çıkıyor

EğlenceAvcısı

Active member
Isıtmalı bir yasal anlaşmazlığın ortasında, Rippling'in Prasanna Sankar'ı, yabancılaşmış eşi Dhivya Sashidhar ve Sam Altman'ın X üzerinde yeniden ortaya çıktığı 2021 fotoğrafı, Sankar'ın başlangıçta Sashidhar'ı Sashidhar'ı sicili ve yanlış polis şikayetlerini kamuoyuna katıyor.

Yeniden yüzeyli yazı altyazısında yer aldı: “Bu akşam bizim yerimizde akşam yemeği için @Sama ile tanışmak için süper ilham verici. @Dhivsat ve ben konuşmayı sevdik.”

Tanışmak için süper ilham verici @sama Bu gece bizim yerimizde akşam yemeği için. @Dhivsat Ve konuşmayı seviyorum. pic.twitter.com/jgt3emxwo7

– Prasanna S (@myprasanna) 10 Kasım 2021
X'teki bir dizi görevde Prasanna Sankar, karısı Dhivya'yı altı aydan fazla Anoop adında evli bir adamla bir ilişki kurmakla suçladı. Anoop'un karısından konuşmalarının ekran görüntülerini aldıktan sonra ilişkiyi keşfettiğini iddia etti.

Sadakatsizlik iddialarının ötesinde Sankar, boşanmalarını müzakere etmeye başladıktan sonra Dhivya'nın aile içi şiddet ve tecavüz suçlamaları da dahil olmak üzere kendisine karşı birden fazla yanlış şikayette bulunduğunu belirtti. Singapur yetkililerinin iddiaları araştırdığını ve onu tüm suçlamalardan temizledi.

Sankar, Dhivya'yı lehine bir mahkeme kararına rağmen 9 yaşındaki oğullarını kaçırmakla suçladı. Çocuğu ABD'ye götürdüğünü ve uluslararası bir çocuk kaçırma davası açmasını istediğini iddia etti. “Hakim benim lehime karar verdi, çocuğun geri dönmesini emretti.”

Prasanna Sankar kimdir?

Prasanna Sankar, San Francisco merkezli bir İK teknoloji şirketi olan Rippling'in kurucu ortağıdır. Aslen Chennai, Tamil Nadu'dan, Singapur merkezli bir Hintli Origin girişimcisi.

Sankar, karısıyla tanıştığı Tiruchirappalli Ulusal Teknoloji Enstitüsü Tiruchirappalli (NIT Trichy) 'de bilgisayar bilimi alanında lisans derecesi aldı.

Dalgalanma kurulmadan önce, 2006'da Google'da staj ve Microsoft Canada'da rol de dahil olmak üzere önde gelen teknoloji firmalarında çalıştı.

Ocak 2023'ten bu yana, LinkedIn profiline göre, kripto topluluklarına odaklanan merkezi olmayan bir sosyal ağ olan 0xppl'e liderlik ediyor.

Programlama tutkusunu vurgulayan Sankar, LinkedIn'de paylaşıyor: “Çok fazla programlama yarışması yapıyordum: Kolejde en iyi kodda Hindistan'da 1 numaralı, iki kez Google Code Jam Dünya Finalisti ve iki kez ACM ICPC Dünya Finalisti.”