Patels tedavi için dışarı çıktı. Vadodara kazası kadını öldü, kocası eleştirel

EğlenceAvcısı

Active member
Vadodara:

Holi'den önceki akşamdı. 35 yaşındaki Hemali Patel ve 40 yaşındaki Purav Patel, Holika Dahan'dan sonra kızlarıyla birlikte renk almak ve yiyecek bir şeyler almak için dışarıdaydı. Bir scooter üzerindeydiler, Vadodara'nın sokaklarından geçip ertesi günün bashını planlıyorlardı. Birlikte son yolculukları buydu.

Karelibaug bölgesinde, hız bir araba Patels'in scooter ve diğer iki araca çarptı. Hemali, Purav ve kızları yere çarpmadan önce havaya atıldı. Hemali yerinde öldü ve Purav kritik yaralanmalar için tedavi görüyor. Küçük kızları da kazada beş kişinin yaralanmasına neden olan yaralanmalara maruz kaldı.

Hızlı otomobilin çarkının arkasında MS Üniversitesi'nde hukuk öğrencisi Rakshit Chaurasia vardı. Arkadaşı Pranshu Chouuhan yolcu koltuğundaydı. Viral bir Haber, Rakshit'in arabadan çıktığını ve “başka bir tur”, “Nikita” ve “Om Namah Shivay” dahil olmak üzere tutarsız kelimeleri çığlık attığını gösteriyor. Görgü tanıkları sarhoş olduğunu söyledi. Araba ölümcül çizgisinden sonra durduğunda, bir kalabalık polis onu gözaltına almadan önce Rakshit'i dövdü. Cinayetle ilgili olmayan suçlu cinayetle charget oldu. Rakshit, öğrenildi, Uttar Pradesh'teki Prayagraj'dan ve bir işadamı oğlu. Polis şimdi ortak yolcu Pranshu Chouhahan'a bakıyor.

Rakshit, kaza için ne sarhoş ne de hızlandığını ve hava yastıklarını suçladığını iddia etti. Medyaya, “Bir scooter sollamıştık, spor salonu haklıyız. Bir çukur vardı ve araba diğer araca dokundu ve hava yastığı açıldı. Vizyonumuz engellendi ve araba kontrolden çıktı.” Dedi. “Bir kadının öldüğü ve birkaçının yaralandığı söylendi. Kurbanların ailesiyle tanışmak istiyorum, bu benim hatam,” dedi hey.

Ancak kazada yaralananlardan biri, arabanın yüksek bir hızda sürüldüğünü söyledi. Kazada yaralanan Vikas Kevlani, Holika Dahan'dan sonra bir tedavi için kardeşleri ve komşularıyla dışarı çıktığını söyledi. ANI, “Kardeşim Jayesh ve Rahibe Komal ve komşuları Hemali Patel ve Purav Patel'le birlikteydim. Hızlı bir araba bizi Haberin Detaylarıladığında iki tekerlekli idi.”

Vikas, trafik para cezalarının bu tür olayları önlemeyeceğini söyledi. “Çözüm değil. Sadece katı bir eylem varsa ne yaptıklarını anlayacaklar,” dedi hey. Genç, konuyla yasal olarak savaşacağını söyledi. “Adalet istiyorum. Hemaliben kız kardeşim gibiydi. Adalet alıyor ve genç nesil arama eylemlerinin etkisini bilmeli” dedi.

Mahendra Prasad'ın girdisi