EğlenceAvcısı
Active member
Yeni Delhi:
Tahri Hydro Development Corporation Ltd (THDC), Yönetici Mühendisler, Maden Surveyörleri, Ofis Trenleri, vb. Görevi için uygun adayların işe alınması için bir bildirim yayınladı. İlgilenen ve uygun adaylar, THDC'nin resmi web sitesini ziyaret edebilirler. Resmi web sitesi. Çeşitli boş pozisyonlar için kayıt 12 Şubat'ta açıldı ve 14 Mart 2025'te sona erecek.
Grup A için aşağıdaki roller boştur (Hidro/Termal/Kömür Madenleri Projesi için)
E-2 sınıfında mühendis (sivil)
E-2 sınıfında mühendis (elektrik)
E-2 sınıfında mühendis (mekanik)
E-2 Sınıfında Mühendis (Jeoloji ve Geotechnical)
E-2 Sınıfında Mühendis (Çevre)
E-2 derecesinde mühendis (madencilik)
E-2 Sınıfında Yönetici (İnsan Kaynakları)
E-2 Sınıfında Yönetici (Finans)
Grup-B için (Wind Power Projesi için), E-2 Sınıfında Rüzgar Enerjisi Projeleri Mühendisi için Boşluk Açıktır.
İlgilenen ve uygun adaylar, seçim sürecini, boş pozisyon sayısını, uygunluk kriterlerini ve diğer önemli bilgileri kontrol etmek için THDC'nin resmi web sitesini ziyaret edebilirler. Boşluk 144 adayın işe alımı için serbest bırakıldı.
Gerekli uygunluk kriterleri ve AGGE sınırı farklı direğe göre değişir.
THDC işe alım 2025 için başvuru adımları
Tahri Hydro Development Corporation Ltd (THDC), Yönetici Mühendisler, Maden Surveyörleri, Ofis Trenleri, vb. Görevi için uygun adayların işe alınması için bir bildirim yayınladı. İlgilenen ve uygun adaylar, THDC'nin resmi web sitesini ziyaret edebilirler. Resmi web sitesi. Çeşitli boş pozisyonlar için kayıt 12 Şubat'ta açıldı ve 14 Mart 2025'te sona erecek.
Grup A için aşağıdaki roller boştur (Hidro/Termal/Kömür Madenleri Projesi için)
E-2 sınıfında mühendis (sivil)
E-2 sınıfında mühendis (elektrik)
E-2 sınıfında mühendis (mekanik)
E-2 Sınıfında Mühendis (Jeoloji ve Geotechnical)
E-2 Sınıfında Mühendis (Çevre)
E-2 derecesinde mühendis (madencilik)
E-2 Sınıfında Yönetici (İnsan Kaynakları)
E-2 Sınıfında Yönetici (Finans)
Grup-B için (Wind Power Projesi için), E-2 Sınıfında Rüzgar Enerjisi Projeleri Mühendisi için Boşluk Açıktır.
İlgilenen ve uygun adaylar, seçim sürecini, boş pozisyon sayısını, uygunluk kriterlerini ve diğer önemli bilgileri kontrol etmek için THDC'nin resmi web sitesini ziyaret edebilirler. Boşluk 144 adayın işe alımı için serbest bırakıldı.
Gerekli uygunluk kriterleri ve AGGE sınırı farklı direğe göre değişir.
THDC işe alım 2025 için başvuru adımları
- 1. Adım: Resmi web sitesini ziyaret edin: thdc.co.in
- Adım 2: Kariyer düğmesine tıklayın, ardından reklamlar 2, 3 ve 4 için çevrimiçi düğmeye uygulayın
- Adım 3: Gerekli ayrıntıları doldurun
- Adım 4: Kayıt numarasını ve şifreyi kullanarak oturum açın
- Adım 5: Talimatları dikkatlice okuyun ve başvuru formunu tamamlayın.