BJP, Parti Office'teki Kadınla Viral Videosu Üzerindeki Lider'e Dikkat Edin

EğlenceAvcısı

Active member
Bir Uttar Pradesh BJP lideri, parti tarafından Gonda'daki eyalet eyaletine yakın olan Bölge Partisi ofisinde bir kadınla “uygunsuz” Habersunu açıklamaya bir bildirim gönderdi.

Bir parti çalışanı Haberyu “utanç verici” olarak adlandırdı ve BJP liderliğine resmi bir şikayette bulundu. BJP Gonda şefi Amar Kishore Kashyap, parti tarafından yedi gün içinde davranışlarını açıklaması istendi.

BJP'nin Devlet Genel Sekreteri Govind Narayan Shuckla, “Sosyal medyada dolaşan Haber, olumsuz partinin itibarını boşaltan ve disiplin kategorisi altına giren hafif davranışlar getirdi.”

“Eyalet Başkanının talimatlarına uygun olarak, BJP Eyalet Ofisine yedi gün içinde bir yazılı göndermeniz istenir. Sübstitüe sürede tatmin edici bir yanıt sağlanamaması katı disiplin cezası davet edecektir.”

12 Nisan'da kaydedilen Haber.

Amar Kishore Kashyap, kadının onu adlandırdığını ve dinlenecek bir yer istediğini söylediğini iddia ediyor.

“Kadın partimizin aktif bir üyesi. Beni aradı ve dedi ki, 'Başkan, iyi hissetmiyorum. Dinlenmek istiyorum. Bana bir süre kalacak bir yer ver, bu yüzden onu aldım ve ofise salladım,” dedi Bay Kashyap.

CCTV kameraları parti ofisinde arabadan çıkan kadını yakaladı.

Kadın arabadan çıkarken görülüyor

Başka bir Haberda, omzunun üzerinden söylenen bir çanta ile bir salwar kameez giymiş kadın merdivenlerde. Politikacı geride. Yakalanır, omzunun etrafına silahlandırmak için atar, birkaç adım yürür ve sonra sarılır, Haberyu gösterir. Kısa kucaklamadan sonra iki kişi ayrılır ve politikacı arkadan gelen kadınla merdivenlere tırmanır, burada biten Haberyu gösterir.

Himfa'yı savunan Bay Kashyap, “Merdivenlere tırmanırken baş döndürdü ve ben de desteklemek için elini tuttum.

“Şimdi işçilerimize yardım etmezsek neden yardım etmeliyiz? Ve bir işçiye yardım etmek bir suçsa, bu konuda hiçbir şey söyleyemeyiz,” diye ekledi.