BJP lideri Dilip Ghosh düğünden haftalar sonra üvey oğlunu kaybeder

EğlenceAvcısı

Active member
Kalküta:

BJP lideri Dilip Ghosh'un 26 yaşındaki üvey oğlu dün gece bir Kolkata dairesinde ölü bulundu. Srinjay Dasgupta, Bay Ghosh'un bir aydan daha kısa bir süre önce ilk evliliğinden evlendiği Rinku Majumder'ın oğluydu. Bir BT firmasında çalışıyordu ve New Town'daki bir konut dairesinde yaşıyordu.

Bayan Majumder ve Srinjay New Town Flat'te yaşadılar, ancak düğünden sonra Bay Ghosh'un evine taşındı. Dün gece, Srinjay'ın evinde bulunan kız arkadaşından bir telefon aldı. Srinjay'ın iyi hissetmediğini duyduğunda, Bayan Majumder New Town'a koştu ve onu ölü ilan edildiği yakındaki bir hastaneye koştu.

PTI, otopsi faul oyunu dışladığını ve dedi ki, PTI haber ajansı bildirdiğine göre, 'akut hemorajik pankreatit ”nedeniyle' akut hemorajik pankreatit 'nedeniyle söyledi.

Rinku Majumder medyaya oğlunun nörolojik bir problemden muzdarip olduğunu ve ilaç kullandığını söyledi. Daireden çıktıktan sonra stresli olduğunu da sözlerine ekledi. “Düzgün beslenmediğini ve ilaç dozlarını eksik olduğunu bildim. Bana asla söylemedi, ama anne olarak, onun üzerinde olduğunu hissedebiliyordum.”

Srinjay'ın taşınmasını planladığını söyledi. “Bana evlilikten sonra üzüldüğünü asla söylemedi. Arkadaşları onu yanımda götürmemi istedi. Onlara evlerini ve ebeveynlerini bulduklarını söylerdi, ama istemedi,” dedi, onu 'Anneler Günü'ne ekledi – ve hediyelerini verdi. “Ona (Ghosh) oğlumun bizimle birlikte hareket edeceğini ya da gidip onunla kalacağımı söylemeye karar vermiştim.” Dedi.

Polis bir dava kaydetti ve bir ön duruşma, Srinjay'ın iki meslektaşının Pazartesi gecesi onu ziyaret ettiğini ortaya koydu. Heer, “Biri, yakında evleneceği kız arkadaşıydı.” Dedi.

Bay Ghosh, Srinjay'ın canlı bir çocuk olduğunu ve yakınlaştıklarını söyledi. BJP lideri, “Bu benim kötü şansım. Çok talihsizim. Asla bir oğluna sahip olmanın sevincini deneyimlemiyorum, ama birinin kaybını yas tutuyorum. Srinjay bana yakındı.” Dedi.

Eski bir BJP milletvekili ve Bengal parti şefi Dilip Ghosh, 18 Nisan'da BJP'nin kadın kanadıyla birlikte olan Rinku Majumder ile evlendi.