Birleşik Krallık'ta Bir Adam, Ek İş Olarak Mezarları Temizliyor, İlk Evini Almaya Yeterince Kazanıyor

EğlenceAvcısı

Active member
İngiltere'nin Harlow şehrinden 31 Yaşındaki Bir Adam, Mezar Temizleme İşini Alışılmadık Ama Kârlı Bir İşin İlk Evini Satın Alma Hayalini Gerçekleştirmenin Son Noktasına Dönüştürdü. Mayıs 2023'te Tam Zamanlı Ağaç Cerrahı Olarak Çalışırken İşini Kuran Shaun Tookey, O günden Bu Yana 300'den Fazla Mezarı Yeniledi. Hizmetleri Derin Temizlik ve Yazıların Yeniden Boyanmasından Dekoratif Talaş Eklemeye kadar uzanmaktadır.

göre New York PostasıShaun Takey, iş yoluyla 187 $ (RS 15.535'in üzerinde) ile 562 $ (RS 46.673'ün üzerinde) arasında kazanarak depozito için tasarruf edecek ve ipotek güvence altına alacaktı. Bu, kendisinin ve ailesinin Aralık 2024'te ilk evlerine taşınmasına olanak sağladı.

Raporlar, Shaun'un Hafta Sonlarını ve Boş Zamanlarını Her Gün İki ila Dört Mezarı Temizlediği “Mezar Temizleyicisi” adlı yan işi üzerinde çalışarak geçirdiğini belirtiyor. Dönüşüm Haberları, çalışmalarını @thegraveCleaner hesabı altında paylaştığı Tiküler ve Facebook'ta popüler.

Shaun, New York Post'a “Başarılı bir iş yürütmeye ve çoğu insanın sağlayamayacağı bir hizmeti sunmaya çalışıyorum” dedi. “Sevdiklerinin Mezar Taşlarına Nasıl Bakacağını Bilmeyen İnsanlara Yardım Etmek Çok Tatmin Edici ve Ödüllendirici.”

Shaun'un kararlılığı, HIM'in peşinat için yeterli parayı biriktirmesine ve ipotek almasına olanak tanıdı ve bir zamanlar ulaşılmaz olduğunu düşündüğü bir hayali gerçekleştirdi. “Bu iş aileme istikrar kazandırdı, özellikle de şu anda işlerin ne kadar zor olduğu göz önüne alındığında” diye paylaştı.

Shaun, ailesinin Aralık 2024'te yeni evlerine taşınmasını sağladığı için ticari başarısının önemli olduğunu söylüyor ve şöyle diyor: “Bu, bir bakıma mali açıdan bağımsız olmamızı sağladı. Benim için büyük bir başarıydı.”

Hey, Mezarın Büyüklüğü, Yazı Türü ve Boya veya Altın Varak Gerekip Gerekmediği gibi Faktörleri Göz önünde bulundurarak Hizmetlerini Her Müşteriye Özelleştirir. Sosyal Medya, Çalışmalarını Tanıtmada Önemli Bir Rol Oynarken Shaun So, Kartvizit ve Broşür Kullanıyor. İşin Hem Finansal Güvenlik Hem de Kişisel Doyum Sağladığını Ekliyor.