Başbakan Modi'nin 3. Dönemi Ülkedeki Terörizmi Ortadan Kaldıracak: Amit Shah

Amit Shah, Kongre'yi Ayodhya Ram tapınağı davasını geciktirmek ve 70 yıl boyunca sürüklemekle suçladı.


Hubballi:

Birlik İçişleri Bakanı Amit Shah Çarşamba günü yaptığı açıklamada, Başbakan Narendra Modi'nin üçüncü döneminin terörizmi ve Sol Kanat Aşırıcılığı ülkeden ortadan kaldıracağını söyledi.

Karnataka'nın Hubballi kentinde düzenlenen halka açık bir miting sırasında “Başbakan Modi için üçüncü dönem Chandrayaan, Mangal Yaan ve Aditya Yaan misyonlarının başarısı anlamına geliyor” dedi.

“Sonia Gandhi ve Manmohan Singh'in Kongre hükümeti döneminde Pakistan'dan gelen casuslar burada bomba patlatıp kaçıyorlardı. Aynı şekilde kaçabileceklerini sanıp Uri ve Pulwama saldırıları düzenlediler. Farkında değillerdi. Başbakan Modi görevde ve 10 gün içinde cerrahi ve hava saldırıları gerçekleştirildi.” diye ekledi.

Kongreyi Ayodhya Ram tapınağı davasını geciktirmek ve 70 yıl boyunca sürüklemekle suçladı. İçişleri Bakanı Şah, “Başbakan Modi ikinci dönem görev aldığında dava kazanıldı, temel atma töreni yapıldı ve tapınağın açılışı yapıldı” dedi.

Ayrıca parti başkanı Malllikarjun Kharge, Sonia Gandhi ve Rahul Gandhi'nin de aralarında bulunduğu üst düzey Kongre liderlerinin, oy bankalarını kaybedeceklerinden korktukları için Ram Lalla'nın Pran Pratistha törenine katılmadıklarını iddia etti.

İçişleri Bakanı, Dharwad Parlamento Seçim Bölgesi seçmenlerine Birlik Bakanı ve BJP adayı Pralhad Joshi'nin büyük bir farkla zaferini garantilemeleri çağrısında bulundu.

Birlik Bakanı Joshi'nin Hubballi-Dharwad şehirlerine maksimum sayıda Corona aşısının ulaşmasını sağladığını söyledi. Bunun yanı sıra Dharwad'da 19 lakh ev inşa edildi. İçişleri Bakanı, “Onu kaybetme hatasına düşmeyin” dedi.

–YANLAR

(Başlık dışında bu hikaye Haberler personeli tarafından düzenlenmemiştir ve ortak bir yayından yayınlanmıştır.)
 
Üst