EğlenceAvcısı
Active member
2024 yılında AP Orta Orta Birinci Yıl ve İkinci Yıl sonuçları 12 Nisan'da açıklandı.
Yeni Delhi:
Orta Eğitim Kurulu Andhra Pradesh (BIEAP), 11 Nisan 2025 tarihli Manabadi AP Orta ve İkinci Yılın Sonuçları için sonuçları açıklayacak. Sonuçlara erişmek için oturum açma kimlik bilgileri aramalarını rulo numarası ve doğum günü tarihi olarak girmeleri istenecektir.
Sonuçları kontrol etmek için adımlar
Haberler, bu yıl yönetim kurulu sınavlarında yer alan öğrencilere yardımcı olmak için özel bir sayfa başlattı.
Haberler'deki sonuçları kontrol etme adımları
2024 yılında, AP ara birinci sınıf sınavları 1-19 Mart tarihleri arasında kahraman iken ikinci yıl sınavları 2 Mart-20 Mart tarihleri arasında yapıldı. Sınav için sonuçlar 12 Nisan'da ilan edildi.
Yeni Delhi:
Orta Eğitim Kurulu Andhra Pradesh (BIEAP), 11 Nisan 2025 tarihli Manabadi AP Orta ve İkinci Yılın Sonuçları için sonuçları açıklayacak. Sonuçlara erişmek için oturum açma kimlik bilgileri aramalarını rulo numarası ve doğum günü tarihi olarak girmeleri istenecektir.
Sonuçları kontrol etmek için adımlar
- Adım 1- Resmi web sitesini ziyaret edin- bieap-gov.org
- Adım 2- Ana sayfada 'AP PE Sonuçları 2025' sekmesine tıklayın
- Adım 3-Birinci yıl veya ikinci yıl sonuç bağlantısını seçin
- Adım4- Bir oturum açma penceresine yönlendirileceksiniz
- Adım 5- Salon bilet numaranızı ve doğum tarihinizi girin, ardından gönderin
- Adım 6- AP Inter Marksheet'iniz ekranda görünecektir
- Adım 7- Gelecekteki referans için bir kopyasını indirin ve yazdırın
Haberler, bu yıl yönetim kurulu sınavlarında yer alan öğrencilere yardımcı olmak için özel bir sayfa başlattı.
Haberler'deki sonuçları kontrol etme adımları
- Bir sekme, Sınıf 10 ve Sınıf 12 için sonuçları belirli bir şekilde istiyor.
- Diğer ayrıntılarla birlikte sağlanan alanda rulo numaranızı girmeniz gerekecek
- Doğru ayrıntılar girildikten sonra, Gönder'e tıkladıktan sonra Sınıf 10 sonuçları ekranda görüntülenecektir.
- SMS uygulamasını telefonunuzda açın
- Tür: APGEN1 Rulo numarası (1. yıl için) veya APGEN2 Rulo numarası (2. yıl için)
- 56263'e gönder
- Sonuçlarınızı SMS üzerinden alacaksınız
2024 yılında, AP ara birinci sınıf sınavları 1-19 Mart tarihleri arasında kahraman iken ikinci yıl sınavları 2 Mart-20 Mart tarihleri arasında yapıldı. Sınav için sonuçlar 12 Nisan'da ilan edildi.