EğlenceAvcısı
Active member
Yiyecek dağıtım acentesiyle ilgili gönderi internette büyük ilgi gördü.
Yemek dağıtım ortakları, gece gündüz iştahımızı tatmin eden toplumumuzun isimsiz kahramanlarıdır. İster yağmur ister güneş olsun, teslimat acenteleri siparişimizin bize sıcak ve taze şekilde ulaşmasını sağlamak için çalışıyorlar. Son zamanlarda, bir Zomato dağıtım temsilcisinin iş başındayken Swiggy üniforması giymesi internette dikkatleri üzerine çekti. Evet, doğru okudun. Viral bir fotoğrafta adam, sırtına Zomato yemek torbası bağlanmış halde bisiklet sürerken görülüyor ancak tişörtünde Swiggy logosu bulunuyor. Teslimatçı ayrıca Zypp logolu yeşil bir kask takıyordu. (Zypp bir elektrikli araç (EV) kiralama hizmeti şirketidir).
Öyleyse okuyun: Reddit Kullanıcısı Swiggy Müşteri Hizmetlerinin Salı Günkü Yiyecek Gecikmesinden “Hafta Sonu Yoğun Saati” Sorumlu Olduğunu İddia Ediyor
Viral görüntü X'te (eski adıyla Twitter) bir kullanıcı tarafından “Sen kimsin? Swiggy? Zomato? Zypp? Dijital bir karmaşa içinde yaşıyoruz.” diye paylaşıldı.
Teslimat acentesi anında internette konuşulan bir konu haline geldi.
Bir kullanıcı, “Dolandırıcı….Birden fazla şapka takıyor.” yorumunu yaptı.
Yemek dağıtım ortakları, gece gündüz iştahımızı tatmin eden toplumumuzun isimsiz kahramanlarıdır. İster yağmur ister güneş olsun, teslimat acenteleri siparişimizin bize sıcak ve taze şekilde ulaşmasını sağlamak için çalışıyorlar. Son zamanlarda, bir Zomato dağıtım temsilcisinin iş başındayken Swiggy üniforması giymesi internette dikkatleri üzerine çekti. Evet, doğru okudun. Viral bir fotoğrafta adam, sırtına Zomato yemek torbası bağlanmış halde bisiklet sürerken görülüyor ancak tişörtünde Swiggy logosu bulunuyor. Teslimatçı ayrıca Zypp logolu yeşil bir kask takıyordu. (Zypp bir elektrikli araç (EV) kiralama hizmeti şirketidir).
Öyleyse okuyun: Reddit Kullanıcısı Swiggy Müşteri Hizmetlerinin Salı Günkü Yiyecek Gecikmesinden “Hafta Sonu Yoğun Saati” Sorumlu Olduğunu İddia Ediyor
Viral görüntü X'te (eski adıyla Twitter) bir kullanıcı tarafından “Sen kimsin? Swiggy? Zomato? Zypp? Dijital bir karmaşa içinde yaşıyoruz.” diye paylaşıldı.
Öyleyse okuyun:Bizi Anlamamızı Sağladınız”: Zomato, Eleştirilerin Ortasında Sebze Filosu İçin Yeşil Üniformayı Geri ÇektiSen kimsin?
Swiggy mi? Zomato'mu? Zypp mi?
Dijital bir karmaşa içinde yaşıyoruz.pic.twitter.com/MxjTJIZzEW![]()
— Rajesh Sawhney(@rajeshsawhney) 31 Mart 2024![]()
Teslimat acentesi anında internette konuşulan bir konu haline geldi.
Bir kullanıcı, “Dolandırıcı….Birden fazla şapka takıyor.” yorumunu yaptı.
Bir başkası “Çoklu gelir akışları” diye yazdı.
Elbette Bollywood referansı da vardı. Biri “Amar, Akbar, Anthony” diye yazdı.
Bir yorumda “O özünde iyi bir teslimat yöneticisi. Kask ve üniforma giyiyor. Daha da önemlisi görevini yerine getirmek için bir çanta taşıyor.”
Başka bir kullanıcı şöyle yazdı: “O, çok çalışarak para kazanan, çalışkan, dürüst bir adam. Ona saygı gösterin, en azından bunu yapabilirsiniz.”Kendisi özünde iyi bir teslimat yöneticisidir. Kask ve üniforma giyiyor. Görevini yerine getirmek için çanta taşımak daha önemli.
— Sudharsan Hari (@sudharsanhari) 31 Mart 2024
Bu, trafikte sıkışıp kaldığı sırada UPSC sınavlarına çalıştığı için internette övgü toplayan bir Zomato teslimat acentesinin Habersunun internette yayılmasından sonra geldi. Video, UPSC Sivil Hizmetler Sınavı adaylarına yardım eden, CA'dan eğitim almış eski bir eğitimci tarafından X'te paylaşıldı. “Bu Haberyu izledikten sonra, çok çalışmak için başka bir motivasyonunuzun kaldığını düşünmüyorum” başlığı ilham verici hikayeyi özetliyor. Burayı oku.O, çok çalışarak kazanan, çalışkan, dürüst bir adamdır. Ona saygı duy; yapabileceğin en azından bu
— Sanjay Verma (@Sanjay_Trime) 31 Mart 2024