Trump Şaka Yollu Siyahi Kızın Saçını 'Milyonlara' Almayı Teklif Ediyor, Video İnterneti Bölüyor

EğlenceAvcısı

Active member
Başkan seçilen Donald Trump'ın golf gezisi sırasında genç siyahi bir kızın saçını satın almak için şaka yollu “milyonlarca dolar” teklif ettiği Haber sosyal medyada viral oldu. Trump, West Palm Beach, Florida'da golf oynarken at arabası sürerken bir kızın saçına iltifat etti ve şöyle dedi: “Ah, o kızı seviyorum. Bu saçı seviyorum. Onun saçını istiyorum. Saçını satın alabilir miyim? Ben' “Bunun için sana milyonlar ödeyeceğim.” 78 yaşındaki çocuğa kendisine oy verdiğini söyledi ve Trump şakacı bir şekilde onun da ona oy verdiğini söyledi.

Daha sonra güzel olarak nitelendirdiği çocuğu, fotoğraf çekme fırsatı için golf arabasında kendisine katılmaya davet etti. Kalabalık o andan çok memnundu; bir izleyici şaşkınlığını ifade etti ve kızın paylaşacak eşsiz bir hikayesi olacağını, başkanla golf oynayacağını belirtti.

İşte Haber:

Trump golf kulübünde küçük siyahi bir kıza:

“Ah, o kızı seviyorum. O saçı seviyorum. Onun saçını istiyorum. Saçını satın alabilir miyim? Bunun için sana milyonlar ödeyeceğim.” pic.twitter.com/szYC6QnpFn

— PatriotTakes
🇺🇸
(@ Patriottakes) 25 Kasım 2024
Video karışık tepkilere yol açtı. Bazı insanlar onun neşeli ve şakacı tavrını takdir ederken, diğerleri bu değişimi alışılmadık ve tuhaf buldu. Bazıları bunu ırkçı olarak da nitelendirdi. Bir kullanıcı şöyle yazdı: “Bu çok ürkütücü ve tuhaf. Yetişkin bir adam genç bir kızın saçını almak istediğini bağırıyor. Şaka olsun ya da olmasın bu çok tuhaf.” Bir diğeri ise “Buna 4 yıl daha katlanamam” dedi.

Bazıları ayrıca değişimde yanlış bir şey olmadığını düşünüyordu. Üçüncüsü, “Trump bu güzel genç siyah kızın saçına iltifat ederken ona ırkçı dediğinizi hayal edin. İnsanlar Trump'ı bu yüzden seviyor. O da hepimiz gibi bir insan ve bir kalbi var.”

Dördüncüsü ekledi, “Hadi ama! İnsanlar bunu çocuklara nazik olmak için söylüyor! İnsanlar aşırı tepki veriyor! Eğer başka biri olsaydı bunun çok tatlı olduğunu ve kızın güzel saçları olduğunu söylerdin.”