EğlenceAvcısı
Active member
Güreşten Hollywood yıldızı olan Dwayne 'The Rock' Johnson, bunun Oscar ödüllü film olduğunu iddia ettikten sonra sinemaseverlerin eleştirileriyle karşı karşıya kaldı Oppenheimer Bu onu yaklaşan filmini çekmeye motive etti, RedOneIMAX'ta ve büyük bir teatral yayında. Filmin vizyona girmesinden önce konuşan The Rock, Christopher Nolan'ın yönetmenlik şaheseri hakkında konuştu ve filmin Manhattan Projesi'ni temel alan IMAX gösteriminin kendisini Noel Baba kaçırma filmi için bu teknolojiyi kullanmaya teşvik ettiğini ekledi.
“Yasal olarak mümkün olan en büyük ekranlar IMAX'tir. Red One'ı çekmenin ortasındaydım ve Oppenheimer'ı görme fırsatım oldu. Christopher Nolan'ın filmlerini izlediği ve gösterdiği IMAX sinemasında izledim. O ve Emma [Thomas]”karısı” dedi.
52 yaşındaki aktörün, Nolan'ın IMAX ekranlarında kendi filmini izlediği yere oturmak istediği anlaşılıyor.
“Hatta Chris'in oturduğu yere benim de oturmamı istedim. 'Chris burada oturuyor' dediler. Oppenheimer'ı izliyorum, muhteşemdi ama şunu düşünüyordum: 'Kahretsin, bu ekranda Red One var ve bu teknolojiyle oyun bitebilir.'”
“Mesaj attığımı hatırlıyorum [director Jake Kasdan] çıplak göğsümün bir resmi ve ekranın bir resmi ve ne kadar havalı olduğunu fark ettik [IMAX] olurdu” diye ekledi.
Netizenler şok oldu
The Rock'ın açıklaması hızla viral hale geldi ve aktörün “hayal ürünü” değerlendirmesi nedeniyle aktöre seslenen netizenlerin komik tepkilerine yol açtı.
“Az önce Red One'ı…Oppenheimer'la mı karşılaştırdı?” Bir kullanıcı şöyle dedi, bir diğeri ise şunları ekledi: “İsterseniz gerçekten gülün ama ben The Rock'ın sahip olduğu bu yanıltıcı güvenin bir kısmına da sahip olmayı arzuluyorum.”
15 Kasım Cuma günü vizyona girecek olan Red One, Rotten Tomatoes'da ortalama yüzde 34 puan aldı. Yıldızlarla dolu bir kadroya sahip olmasına rağmen tahminler, 250 milyon dolarlık bir bütçeyle çekilen Red One'ın açılış haftasonunda yalnızca 25-40 milyon dolar kazanabileceğini gösteriyor.
“Yasal olarak mümkün olan en büyük ekranlar IMAX'tir. Red One'ı çekmenin ortasındaydım ve Oppenheimer'ı görme fırsatım oldu. Christopher Nolan'ın filmlerini izlediği ve gösterdiği IMAX sinemasında izledim. O ve Emma [Thomas]”karısı” dedi.
52 yaşındaki aktörün, Nolan'ın IMAX ekranlarında kendi filmini izlediği yere oturmak istediği anlaşılıyor.
“Hatta Chris'in oturduğu yere benim de oturmamı istedim. 'Chris burada oturuyor' dediler. Oppenheimer'ı izliyorum, muhteşemdi ama şunu düşünüyordum: 'Kahretsin, bu ekranda Red One var ve bu teknolojiyle oyun bitebilir.'”
“Mesaj attığımı hatırlıyorum [director Jake Kasdan] çıplak göğsümün bir resmi ve ekranın bir resmi ve ne kadar havalı olduğunu fark ettik [IMAX] olurdu” diye ekledi.
Netizenler şok oldu
The Rock'ın açıklaması hızla viral hale geldi ve aktörün “hayal ürünü” değerlendirmesi nedeniyle aktöre seslenen netizenlerin komik tepkilerine yol açtı.
“Az önce Red One'ı…Oppenheimer'la mı karşılaştırdı?” Bir kullanıcı şöyle dedi, bir diğeri ise şunları ekledi: “İsterseniz gerçekten gülün ama ben The Rock'ın sahip olduğu bu yanıltıcı güvenin bir kısmına da sahip olmayı arzuluyorum.”
Üçüncüsü şu yorumu yaptı: “The Rock'la ilgili en büyük sorunum, tüm kariyerinin ve kişiliğinin daha büyük ve gösterişli olmasına bağlı olması. Onu beyazperdede görünce heyecanlanmak çok zor. Bütün bunlar söylendiğinde, bu filmden nefret etmedim, ama sadece hiçbir şey beklemeden geldiğim için.”İsterseniz gerçekten gülün ama ben Rock'ın sahip olduğu bu yanıltıcı güvenin bir parçasına sahip olmayı arzuluyorum. https://t.co/9kbI2sI55n
— Giovanni Lago (@TheGiovanniLago) 13 Kasım 2024
Dwayne “The Rock” Johnson, Oppenheimer'ı İlk Kez IMAX'ta Deneyimliyor, Ancak Sadece Red One Hakkında Düşünüyor: pic.twitter.com/GS5xRHoww2
— Will Landman(@WillTheLandMan) 13 Kasım 2024![]()
Oppenheimer LMAOOOO'yu izlerken Red One'ı düşünmesine imkân yoktu https://t.co/dTcRZO8Y8l
— Samanyolu Gettosu'ndan canlı yayın (@Tim_Barreto) 14 Kasım 2024
15 Kasım Cuma günü vizyona girecek olan Red One, Rotten Tomatoes'da ortalama yüzde 34 puan aldı. Yıldızlarla dolu bir kadroya sahip olmasına rağmen tahminler, 250 milyon dolarlık bir bütçeyle çekilen Red One'ın açılış haftasonunda yalnızca 25-40 milyon dolar kazanabileceğini gösteriyor.