Telugu Film Yapımcısı Aktörün Vücuduyla İlgili Yorumu İçin Özür Diledi, O da Onu Destekliyor

EğlenceAvcısı

Active member
Haydarabad:

Telugu film yapımcısı Trinadha Rao Nakkina, yakında çıkacak filmi Mazaaka'nın lansmanında aktör Anshu hakkındaki sözleri üzerine çıkan büyük tartışmanın ortasında özür diledi.

Haydarabad'daki teaser lansmanında Bay Rao, 20 yıl sonra sinemaya geri dönen Anshu'dan Mazaka'daki rol için kilo almasını istediğini söyledi. “Bir filmde kahraman olarak geldiğinde buna inanamadım. Hala böyle mi? Şimdi zayıf, ondan sadece biraz yemek yemesini ve kilo almasını istedim çünkü bu Telugu (seyirci) için yeterli değil” “Her şey büyük boyutlarda olmalı. Sorun değil. Biraz gelişti, daha da gelişecek” dedi.

2002 yapımı Manmadhudu filmine atıfta bulunan Bay Rao, Anshu'yu o filmde gören herkesin onun bir “laddoo” gibi göründüğünü düşündüğünü ve kendisinin ve diğerlerinin onu görmek için filmi birkaç kez izlediğini söyledi.

Oyuncu filmlere ara verdi ve yaklaşık yirmi yıl sonra beyazperdeye geri dönüyor.

Bay Rao'nun sözleri, sosyal medya kullanıcılarının bunları “ucuz”, “cinsiyetçi” ve zevksiz olarak tanımlamasıyla geniş çapta eleştirildi.

Tartışmanın ortasında Bay Rao bir Haber yayınladı ve sözleri için özür diledi. “Mazaka teaser yayınındaki yorumlarım kasıtlı değildi ve bunu sadece herkesi güldürmek için yaptım. Ancak birçok kadın incindiği için bu yorumlar için kayıtsız şartsız özür dilerim” dedi.

Aktör Anshu, Bay Rao'yu destekledi ve sözlerinin bağlam dışına çıkarılmış olabileceğini söyledi. “Trinath Garu'nun yorumlarıyla ilgili bazı hikayeler olduğunu biliyorum. Hepinizi temin ederim ki, o gezegendeki en sevimli adamdır, gerçekten de öyle ve sözlerinin bağlamdan çıkarılmış olabileceğine inanıyorum. Bana ailesinin bir üyesi gibi davrandı, 60 gün boyunca bu film üzerinde çalıştım ve bana saygı, sevgi ve birçok iyi dilek dışında hiçbir şey verilmedi.”

“Lütfen millet, bu konuyu bir kenara bırakalım çünkü film için çok heyecanlıyım ve hepimizin filmi doğru sebeplerden dolayı izlememiz gerektiğini düşünüyorum. Trinath efendim ile çalışmak mutlak bir zevkti. Bunu isteyemezdim.” beni Telugu film endüstrisine geri getirecek daha iyi bir yönetmen” dedi bir Haber mesajında.

Aktör, kendisine rehberlik ettiği için Bay Rao'ya çok minnettar olduğunu söyledi. “Ona ve tüm takıma karşı sevgi ve minnettarlıktan başka hiçbir şeyim yok.”