Sırtında yaralı çocuğu taşıyan Pahalgam Kahraman

EğlenceAvcısı

Active member
Pahalgam:

Pahangam, Jammu ve Keşmir'deki devasa terör saldırısı, şok ve dehşet yayarken, IE umudu attı ve yerliler arasından adım attı. Biri Sajjad Ahmed Bhat bir şey arıyor. Teröristler bir grup turiste ateş açtığında, 26 kişiyi öldürdüğünde yaralanan bir çocuk taşıyan bir Haber geniş çapta dolaştı. Video, Bay Bhatt'ın kayalık arazinin üzerinde yokuş aşağı koştuğunu gösteriyor, adımları asla zayıflamıyor. Çocuk sırtındaydı, onu sıcak tutmak için Bay Bhatt'ın turuncu ceketiyle kaplanmıştı.

“Ben ne Habersu ne çekiyor ve dolaşan bir kişi. Pahalgam'ın uygun bir hastanesi yok ve yaralı herkesin 40 km uzaklıktaki Anantnag Bölge Hastanesine götürülmesi gerekiyor.

Bay Bhatt, Terör Saldırısı'nı ve yerlilere yardım çağrısını duyduğunda teyzesinin cenazesine katılmak için o gün yakınında olduğunu söyledi. Hey, çok sayıda insanın yaralananlara yardım etmek için bir araya geldiği noktaya giden yolu. Oturabilenler midillilere yerleştirildi ve hastaneye taşındı.

Hey, isim istemeyi bırakmadan yüzünün ve vücudunun üzerinde kan olan çocuğu taşıdı. “Çocuğun annesi hemen arkamda olan bir midilli işleyicisi tarafından taşınıyordu,” dedi hey. Fotoğrafsız olanı yaparsan, dedi.

Korkmuş olup olmadığı sorulduğunda, “Korktuğumuz için yardım etmek için olmazdık. Elbette biraz korkuyorduk, ama bu bir insanlık meselesiydi. Birincisi insan, din daha sonra geliyor … o gün orada insanlığı öldürdüler”.

Yirmi altı kişi Pazar öğleden sonra bir Lashkar-e-Taiba dalıdan terörist olarak öldü, Baisaran'ın doğal çayırlarına zarar verdi ve bir kan banyosu bıraktı. Ölen 25 turist arasında biri Nepal vatandaşı oldu. Geri kalanı Hindistan'daki 14 eyaletten geldi.

Hükümet misilleme sözü verdi ve zaten İndus Su Anlaşmasının süresiz olarak askıya alınması, Attari sınırını kapatan ve şu anda Hindistan'daki tüm Pakistan vatandaşının vizelerini iptal eden birkaç askeri olmayan eylemde bulundu. Pazar gününden itibaren, tıbbi vizeler de dahil olmak üzere tüm vizeler geçersiz hale geliyor ve insanların ülkeyi terk etmek için 72 saat var.