'Ramayan' Aktör UP Seçmenlerini Anladı

EğlenceAvcısı

Active member
Delhi:

Ramanand Sagar'ın 'Ramayan' filminde Lakshman rolünü oynayan aktör Sunil Lahiri, BJP'nin çoğunluğu sağlayamaması nedeniyle Lok Sabha seçimlerinin sonuçlarından hayal kırıklığına uğradığını söyledi.

Oyuncu, takipçilerine gönderdiği Haber mesajında BJP'nin NDA ortaklarıyla koalisyon hükümetinin görev süresinin tamamını sorunsuz bir şekilde tamamlayıp tamamlayamayacağını sorguladı. “Seçim sonuçlarını görünce çok hayal kırıklığına uğradım. Önce oylar çok düşüktü, sonra bu sonuç. Sürekli oy vermeye çağırdım ama kimse dinlemedi. Şimdi bir koalisyon hükümeti kurulacak. Peki bu hükümet başarabilecek mi? Beş yıl boyunca sorunsuz bir şekilde koşmak mı? Bu düşünülmesi gereken bir şey” dedi Instagram'da yayınlanan bir Haberda.

Aktör bir dizi gönderisinde, Samajwadi Partisi'nden Akshaya Yadav'ın BJP adayı Vishwadeep Singh'i yenerek 89.000'den fazla oyla kazandığı Faizabad seçim bölgesindeki Ayodhya seçmenlerine de sert eleştirilerde bulundu.

Gönderilerden birinde “Ayodhya sakinlerinin Sita'nın sürgünden döndükten sonra onun erdemini sorguladıklarını unuttuk. Tanrı'nın kendisi önlerine çıksa bile onu reddederlerdi. Ayodhya her zaman gerçek kralına ihanet etti” yazıyordu. .

“Ayodhya sakinlerinin büyüklüğünü selamlıyorum. Mata Sita'yı bile bağışlamadınız, öyleyse Ram'ı çadırdan çıkarıp onu büyük bir tapınağa oturtanlara nasıl ihanet etmezsiniz? Hindistan size asla iyi gözle bakmayacak.” yazı okundu.

Ancak aktör, favori adaylarından ikisinin kendi seçim bölgelerinde çoğunluğu elde etmesinden memnun olduğunu söyledi.

“Öncelikle kadınların güçlendirilmesinin sembolü olan Kangana Ranaut Mandi koltuğunu kazandı, ikinci olarak da Meerut'tan ağabeyim Arun Govil kazandı. Her ikisini de tebrik ediyorum” dedi.

Bay Lahiri'nin yanında Ram rolünü oynayan Arun Govil, ilk kez Lok Sabha seçimlerinde ankete çıktı. Genellikle Meerut'ta Lord Ram'ın bir resmiyle kampanya yaparken görülüyor