Rajasthan Başbakanı polisi Bangladeşli göçmenleri sınır dışı etmeye yönlendirir

EğlenceAvcısı

Active member
Jaipur:

Rajasthan Başbakanı Bhajan Lal Sharma Çarşamba günü polisi yasadışı Bangladeşli göçmenlere karşı bir kampanya başlatmaya yönlendirdi.

Yetkili, yetkiliye yasadışı bir şekilde ikamet eden Bangladeşli vatandaşları sınır dışı etmelerini söyledi.

Başbakan üst düzey yetkililerle bir dizi toplantı düzenledi ve gerekli talimatlar verdi.

Yetkili, “CM, yetkilileri eyalette ikamet eden yasadışı Bangladeşlilere karşı özel bir kampanya yürütmeye yönlendirdi. Yetkililere arama bireylerini tanımlamaları ve sınır dışı edilme sürecini başlatmaları talimatı verdi.” Dedi.

Enerji Departmanının bir inceleme toplantısında CM, hükümetin 2027 yılına kadar gün boyunca devlet çiftçilerine ve benzeri sanayi sektörüne elektrik sağlamak için çalıştığını söyledi.

Sharma, tez hedeflerine ulaşmak için, iletim ve dağıtım sisteminin güç üretiminin öngörü ile güçlendirildiğini söyledi.

Elektriklerin kullanılabilirliğini ve talebini gözden geçirirken, yetkililerden Rabi sezonunda çiftçilere kesintisiz güç kaynağı sağlamalarını istedi.

So, yakın gelecekte talep göz önüne alındığında alternatif enerji üretim kaynaklarının hazırlanması gerektiğini söyledi.

Başbakan, Asya Kalkınma Bankası'ndan (ADB) bir heyetle bir toplantı düzenledi ve devletin yol ağının yükseltilmesi, altyapı geliştirilmesi ve potansiyel yatırımlar da dahil olmak üzere çeşitli konuları tartıştı.

(Başlık hariç, bu hikaye Haberler personeli tarafından düzenlenmemiştir ve sendikasyonlu bir yemden yayınlanmıştır.)