PM Toplantısından Sonra Elon Musk’tan En İyi Alıntılar

EğlenceAvcısı

Active member
Başbakan Modi, Musk ile 2015 yılında Kaliforniya’daki Tesla Motors fabrikasını ziyareti sırasında bir araya geldi.

New York:
Tesla CEO’su ve Twitter’ın sahibi Elon Musk, Salı günü New York’ta Başbakan Narendra Modi ile bir araya geldi. Başbakan, yaklaşık iki düzine “düşünce lideri” ile görüşeceği üç günlük bir devlet ziyareti için ABD’de bulunuyor.

İşte Elon Musk’ın Başbakan Modi ile görüşmesinin ardından öne çıkan sözleri:

1. Hindistan’ın geleceği konusunda inanılmaz derecede heyecanlıyım. Bence Hindistan, dünyadaki herhangi bir büyük ülkeden daha fazla umut vaat ediyor.

2. Başbakan Modi Hindistan’ı gerçekten önemsiyor çünkü bizi Hindistan’da önemli yatırımlar yapmaya zorluyor ki bu bizim yapmaya eğilimli olduğumuz bir şey. Sadece doğru zamanlamayı bulmamız gerekiyor.

3. Başbakan ile harika bir görüşme oldu ve onu çok seviyorum. Birkaç yıl önce fabrikamızı ziyaret etti. Yani birbirimizi bir süredir tanıyoruz.

4. Hindistan için gerçekten doğru olanı yapmak istiyor. Açık olmak istiyor, şirketlere destek olmak istiyor. Ve tabii ki, aynı zamanda, bunun Hindistan’ın avantajına olmasını sağlayın.

5. Ben bir Modi hayranıyım.

6. Hindistan güneş enerjisi yatırımı için harika… Starlink interneti Hindistan’a da getirmeyi umuyoruz.

7. Gelecek yıl geçici olarak Hindistan’ı tekrar ziyaret etmeyi planlıyorum.

8. “Tesla’nın Hindistan’da olacağından ve bunu mümkün olan en kısa sürede yapacağından eminim.”
yorum gönder