Kocasının Düğün Pastasını Yüzüne Parçalamasının Ardından Kadın Evliliğini Kroniğe Aldı

EğlenceAvcısı

Active member
Reddit kullanıcıları kadının eşinden ayrılma kararına destek verdi. (Resim Kredisi: Unsplash)

Damadın düğün pastasını gelinin yüzüne agresif bir şekilde parçaladığı Haber TikTok’ta viral oluyor. Klipte, damadın gelinin yüzüne büyük bir pasta parçasını o kadar agresif bir şekilde kırdığı görülüyor ki, gelin dengesini kaybediyor. New York Postası bildirdi.

İsimsiz gelin, iddia edilen pasta parçalama olayının düğününü mahvettiğini paylaşmak için Reddit’e gitti. Kadın bu davranışı o kadar beğenmedi ki kocasını bu konuda yalnız bıraktı. Reddit forumunda artık silinmiş olan bir gönderide, “pasta kırmayla ilgili bir geçmişi” olduğunu ve kocasının çok komik Haberlar bulduğunu açıkladı.

Gelin, uzun bir gönderide, 17 yaşındayken annesinin yüzünü doğum günü pastasına bastırdığını ve pastanın üzerindeki süslemelerden birinin alnını kestiğini anlatıyor. Reddit kullanıcısı, “Mumlarımı üflerken annem başımı pastanın içine soktu ve pastanın üzerindeki süslemelerden biri alnımı kesti” diye yazdı. “Hastaneye gitmeye yetecek kadar değil ama ciddi bir kanamaya yetecek kadar. Doğum günüm mahvoldu ve sonrasında odamdan çıkamadım. Annem bunun için hâlâ bana velet diyor.”

Kocam düğün günümüzde yüzüme pasta çarptı ve ben onu terk ettim.
byu/Mindless-Charge-5996 inAITAH
Ayrıca şunu yazdı: “Ona söyledim [her husband-to-be] eğer bana böyle bir şey yapsaydı onu bırakırdım. Gülmeye başladı ama ben gerçektim. Ancak beni gerçekten ciddiye almıyordu.”

Düğün günü koca uyarıyı dikkate almadı. Gelin, “Pasta kesme kısmına geldik ve ona döndüğümde, düğün pastamızdan büyük bir parça alıp yüzüme parçaladı” diye yazdı.

Pasta sadece makyajını, saçını ve elbisesini mahvetmekle kalmadı, aynı zamanda kendine olan güvenini de sarstı. Ailesi dahil kalabalıktaki herkesin ona gülmeye başladığını yazdı. Gelin dışarı çıktı ve bir Uber’e bindi.

“Ailem ve onun ailesi günlerdir telefonumu havaya uçuruyor, benim çocukça davrandığımı, kocamın iyi bir adam olduğunu ve bunun sadece bir şaka olduğunu söylüyorlardı” dedi. Paylaşımındaki kadın, kocasının da konuşmak ve özür dilemek için kendisiyle iletişime geçmeye çalıştığını iddia ediyor.

“Bunun hayatımızın en mutlu günü olması gerekiyordu ve nefret ettiğimi bildiği bir şaka yüzünden beni herkesin önünde utandırdı” diye ekledi. “Sadece bu da değil, 500 dolarlık pastayı mahvetti. Makyajımı, saçımı ve elbisemin üstünü mahvetti. Pasta her yere bulaştı.”

Reddit kullanıcıları da kadının eşinden ayrılma kararına destek verdi.

Bir kullanıcı şöyle yazdı: “Bu sadece bir pasta ya da eşek şakası değil, bu düpedüz saygısızlık. Nasıl tepki vereceğinizi biliyordu, bunu sadece bir kazan-kazan olarak görüyordu, ya emip gittiniz bununla kazanır ve o kazanır çünkü onun şakasını yapması gerekir, yoksa sen de yaptığını yapardın ve şimdi de kurbanı oynuyor çünkü seni aşırı tepki veriyormuş gibi gösteriyor.”

Başka bir kullanıcı, “”O yaparsa ayrılacağını söylemiştin. Sana inanmadı. Eğer gitmezsen, eğer onu eğlendiriyorsa, kendini ömür boyu ezilmeye hazırlamış olacaksın.”

Gelini savunan üçüncü bir kişi, “Sözlerinizi ve sınırlarınızı hiçe sayarak gününüzü ve kıyafetinizi mahvetmesi onun gerçekte nasıl biri olduğunu gösteriyor” yorumunu yaptı.