Kanadalı Koşucu Dans Eden Çubuk Adam Sanatı Yarattı, Video Yayılıyor

EğlenceAvcısı

Active member
Kanada'nın Toronto şehrinde bir adam, koşu rotalarının Habersunu dans eden bir çöp adam gibi görünen bir çevirme animasyonuna dönüştürerek aylarca harcadıktan sonra viral oldu. Mesleği muhasebeci olan Duncan McCabe (32), rota izleme uygulaması Strava'yı kullanarak, viral Haberyu oluşturmak için koşma ve düzenleme tutkusunu harmanladı. Son güncelleme itibarıyla Haber, X'te (eski adıyla Twitter) 25 milyon görüntülemeye ve kısa Haber platformu TikTok'ta dokuz milyonun üzerinde tıklamaya ulaştı.

Video başlığında “Toronto sokaklarında Strava sanat animasyonu! Bu, Ocak'tan Ekim 2024'e kadar 121 koşuya mal oldu” yazıyordu.

Bay McCabe, 2022'de bisikletinin GPS rotasını kullanarak şehir boyunca dev bir kunduz çizen San Francisco Strava sanatçısı Lenny Maughan ve Torontolu Mike Scott'tan ilham aldığını söyledi.

“Altı ay boyunca sopa kişinin kafasında animasyon için kullanılan bir çizgi vardı. Şapka ucu yaratıcılık katıyor ve şarkıya bir gönderme niteliğinde,” dedi Bay McCabe. Kanada Koşusu.

“Çöp adamımın çerçevelerde aynı boyutta olması gerekiyordu. “Bunu 10 ay boyunca planladım” diye ekledi.

Video viral hale geldikten sonra, hem koşu camiasından hem de fikrin planlanması ve kusursuz bir şekilde uygulanması karşısında şaşkına dönen sosyal medya kullanıcılarından Bay McCabe'e övgüler yağmaya başladı.

Bir kullanıcı “Bu şimdiye kadar birinin yaptığını gördüğüm en etkileyici şeylerden biri” derken bir diğeri şunu ekledi: “Buna harcanan çaba ve planlamanın miktarı çılgınca.”

Üçüncüsü şu yorumu yaptı: “Bu şimdiye kadar gördüğüm koşuyla ilgili en harika gönderi. Ve bunun aşılamayacağını düşünüyorum.”

Toronto koşu topluluğunun çoğunu gördüm ama bu adam kazanıyor. pic.twitter.com/il9LBXyiSD

— Ben Steiner (@BenSteiner00) 21 Kasım 2024

Bu, Bay McCabe'nin bu kadar büyük bir koşu sanatı yaratmayı başardığı ilk sefer değil. Geçtiğimiz yıl Toronto sokaklarında 700 kilometre koşan çeşitli hayvanları gösteren bir animasyon yayınlamıştı. Çubuk figürler arasında bir dinozor, bir zürafa, bir balina ve bir köpekbalığı vardı.

Öyleyse Oku | İngiltere'de Adam Yardım Amaçlı Para Toplamak İçin Dev GPS Penis Çizimi Yaptı

GPS penisi

Bu ayın başlarında Birleşik Krallık'ta bir adam, erkeklerin ruh sağlığı sorunlarına yönelik farkındalık yaratmak ve para sağlamak amacıyla Güney Galler'de dev bir GPS GPS çizimi oluşturdu. 39 yaşındaki Terry Rosoman, 120 kilometre koşarak rekor kıran çizimi 24 saatte tamamladı.

Rosoman, Instagram gönderisinde “Bunu, birileri 'dünyanın en büyük siki ve topları' diye arama yaptığında adımın Google'da ilk sonuç olarak çıkmasını garantilemek için mi yapıyorum? Kesinlikle. Ancak aklımda çok daha asil bir amaç da var” dedi. .