JD Vance'in sahte klibi Elon Musk Viral gidiyor

EğlenceAvcısı

Active member
Milyarder Elon Musk'u eleştiren JD Vance'in ses klibi X'de viral hale geldi ve ABD Başkan Yardımcısı ona “sahte AI üretildi” diyor.

Springfield'dan X üzerinde dini bir lider tarafından yayınlanan klipte Vance, Musk'ı “büyük bir Amerikalı lider olarak cosplaying” ile suçladığı iddia edilebilir.

“O bir Amerikalı bile değil. O Güney Afrika'dan,” diyor klipte Vance duyulabilir.

Hey, Musk'un eylemlerinin Trump yönetimine “yardım etmediğini” değil “kötü görünmeyi” iddia ediyor.

“O bir Amerikalı bile değil. O Güney Afrika'dan. Ve bu büyük Amerikalı lider olarak cosplaying yapıyor.”

– Başkan Vekili @Jdvance Açık @elonmusk

İçişli kavga tüm hızıyla devam ediyor.

Mutlu Pazartesi! pic.twitter.com/jf0u9z1uvu

– Bishop Talbert Swan (@talbertswan) 24 Mart 2025
Başkan Donald Trump tarafından federal hükümeti küçültmek için atanan Musk'tan Vance, “Seçilmiş bir yetkili gibi davranma cesareti” dedi.

Bishop Talbert W Swan II, “kavga tüm hızıyla devam ediyor. Mutlu Pazartesi!”

Görevine yanıt veren Vance Pazartesi günü, bunun “sahte AI tarafından üretilen bir klip” olduğunu söyledi.

“Bu adamın bu gerçeği tanıyacak zekaya sahip olmadığına şaşırmadım, ama merak ediyorum, şimdi yanlış olduğunu bildiği için onu silmek için bütünlüğe sahip olup olmadığını merak ediyorum.”

Sahte bir AI üretilen klip. Bu adamın bu gerçeği tanıyacak zekaya sahip olmadığına şaşırmadım, ama merak ediyorum, bunun yanlış olduğunu bildiğine göre onu silmek için bütünlüğe sahip olup olmadığını merak ediyorum.

Değilse, iftira olabilir. Sanırım öğreneceğiz! https://t.co/ras524i4kq

– JD Vance (@jdvance) 24 Mart 2025
Sahte klip, Vance'in hükümet verimliliği (DOGE) yardımcısı olarak adlandırılan görev gücüne liderlik eden Musk'un federal çalışanların kitlesini idam ederken “hatalar” yaptığını kabul etmesinden sonra viral bir gün geçti.

Vance bir röportajda, “Elon Himlfe bazen bir şeyler yaptığınızı, bir hata yaptığınızı ve sonra hatayı geri aldığınızı söyledi. Hataları kabul ediyorum.” Dedi.

Bu ay Musk'un ABD Dışişleri Bakanı Marco Rubio ile Başkan Trump'ın önünde çatıştığı bildirildi.

New York Times'a göre, Beyaz Saray'ın kabine odasının içindeki bir toplantı sırasında Musk, Rubio'yu yeterli personel ateşlememekle suçladı, ikincisi ise Dışişleri Bakanlığı'nı yeniden düzenleme planları düzenledi.