ISRO- Vikram Sarabhai Uzay Merkezi 585 Çırak Stajyer Pozisyonu İçin İşe Alınıyor

EğlenceAvcısı

Active member
Vikram Sarabhai Uzay Merkezi: Uygun adaylar 28 Ekim'de bir ön görüşmeye davet ediliyor.

Hindistan Uzay Araştırma Örgütü'nün (ISRO) bir parçası olan Vikram Sarabhai Uzay Merkezi (VSSC), Çırak Stajyer pozisyonları için bir işe alım kampanyası duyurdu. Uygun adaylar 28 Ekim 2024'te bir ön görüşmeye davet edilir. Adaylar, Milli Eğitim Bakanlığı'nın nats.education.gov.in adresindeki NATS 2.0 portalını ziyaret ederek çevrimiçi başvuru yapabilirler. Bu işe alım kampanyası, organizasyondaki toplam 585 boş pozisyonu doldurmayı hedefliyor.

Röportaj ayrıntıları

Görüşmeler, Kerala'nın Thiruvananthapuram Bölgesi, Veli Kilisesi yakınında, Veli'nin ATF bölgesinde bulunan VSSC Konuk Evi'nde gerçekleştirilecek. Sabah 9.30'da başlayıp akşam 17.00'ye kadar devam edecekler.

Boş pozisyon ayrıntıları

• Lisansüstü Çırak: 273 pozisyon
  • Teknisyen Çırağı: 312 pozisyon
Uygunluk Kriterleri

Adayların VSSC web sitesinde yer alan ayrıntılı bildirimde belirtilen eğitim niteliklerini ve yaş sınırlarını incelemeleri tavsiye edilir.

Seçim süreci

Adaylar, rezervasyon kategorileri dikkate alınarak ilgili sınavlardaki puanlarına göre seçilecektir. Çıraklar, 2024-25 eğitim pozisyonlarına kesinlikle seçim panelindeki sıralamalarına göre, boş kontenjan durumuna ve panelin geçerliliğine bağlı olarak alınacak.