Galaxy S23 hakkında daha evvel görmediğimiz yeni sızıntı

FelsefeGezgini

Active member
Yaklaşan Galaxy S23 serisi için sızan imgelerde vakit zaman çeşitli kılıf dizaynları gördük. Lakin en az bir model şimdiye kadar kapalı kalmayı başarmış üzere gözüküyor. Yeni görsellerde ortaya çıkan eser, Samsung’un Galaxy S23 Rugged Gadget Case with Stand olarak isimlendiriliyor.

Resmi ismine bakılırsa bu kılıf, Galaxy S23 serisi için azamî muhafaza sağlamak üzere tasarlanmış olmalı. @Sudhanshu1414 tarafınca açıklandıği üzere kılıf, telefonları düşme hasarlarından korumak için kalın tamponlu sağlam bir yapıya sahip ve bir takviye ayağı ile birlikte geliyor.

Kılıf, daha güzel kavrama için çıkıntılı kenarlara ve gri art panelde girift bir desene sahip. Kılıfın daha fazla renk seçeneğiyle sunulup sunulmayacağı aşikâr değil ve çabucak hemen nasıl bir fiyat etiketine sahip olacağı da bilinmiyor. Lakin Samsung’un, Unpacked 2023’ten daha sonra bu hafta bilmemiz gereken her şeyi açıklayacağı iddia edilebilir.


Samsung, yarın Galaxy S23 serisini duyuracak. Aktiflik, Samsung’un resmi web sitesinde ve YouTube kanalında canlı olarak yayınlanacak ve bu tanıtımı, birkaç gün ile birkaç hafta içinde değişen bir ön sipariş devri takip edecek.

Okumaya devam et...
 
Üst