Elon Musk'ın Eski Kız Arkadaşı Grimes, Transseksüel Kızını Desteklediğini Açıkladı

EğlenceAvcısı

Active member
Wilson, Bay Musk'ın kendisini reddetmediğini, kendisinin de onu reddettiğini söyledi.

Elon Musk'ın eski partneri Grimes yakın zamanda milyarderin yabancılaşmış transseksüel kızı Vivian Jenna Wilson'ı desteklediğini söyledi. Müzisyen Perşembe günü X'te (eski adıyla Twitter) “Vivian'ı seviyorum ve sonsuza dek gurur duyuyorum” yazdı. Bu, Bay Musk'ın kızının girişimciyi zalim ve ilgisiz bir baba olmakla suçlamasının ardından geldi. Bay Musk'ın kendisi hakkındaki son yorumlarını, sözde “uyanık zihin virüsü”nün “oğlunu” öldürdüğü iddiası da dahil olmak üzere, sert bir şekilde reddetti. Ayrıca, yasal olarak bir kadın olarak kabul edildiğini ve diğerinin fikriyle ilgilenmediğini söyleyerek cinsiyeti hakkında havayı temizlemeye çalıştı.

Vivian'ı seviyorum ve onunla sonsuza dek gurur duyuyorum.

— 𝖦𝗋𝗂𝗆𝖾𝗌
⏳
(@Grimezsz) 26 Temmuz 2024
Dünyanın en zengin adamı yakın zamanda verdiği bir röportajda, pandemi sırasında “büyük oğullarından biri” Vivian Jenna Wilson için belgeleri imzalamaya kandırıldığını iddia etti. “Oğlunun öldüğünü” söyledi ve cinsiyet değiştirme ameliyatından “çocuk sakatlama ve kısırlaştırma” olarak bahsetti.

“Bunu yapmaya kandırıldım. Esasen oğlumu kaybettim. Buna 'ölü isimlendirme' demelerinin bir sebebi var. Buna 'ölü isimlendirme' demelerinin sebebi oğlunuzun ölmüş olmasıdır,” dedi Bay Musk ve bu deneyimin kendisini “uyanık zihin virüsü” olarak tanımladığı şeyle mücadele etme misyonuna soktuğunu iddia etti.

“Ondan sonra uyanık zihin virüsünü yok etmeye yemin ettim. Ve biraz ilerleme kaydediyoruz,” diye ekledi.

Bayan Wilson buna yanıt olarak, kendisinin onu “reddettiğini” ve tam tersinin olmadığını söyledi. Bay Musk'ın oğlunun “eşcinsel ve hafif otistik” olarak doğduğunu iddia ettiği ve “tüm bunların uydurma olduğunu” söylediği paylaşımının ekran görüntüsünü paylaştı.

“Yani, kelimenin tam anlamıyla bunların hiçbiri hiç olmadı. Hiçbir zaman. Bunu nereden aldığını bile bilmiyorum. En iyi tahminim, Milo Yiannopoulis'in eşcinsel stereotipleri okuluna gittiği, rastgele birkaçını seçtiği ve kendi lanet olası hikayesinde bile açıkça yanlış olmasına rağmen sempati puanı toplamak için son çare olarak “eh- yeterince iyi” dediği yönünde,” diye yazdı.

O halde okuyun | Dünyanın En Zengin %1'inin Serveti Son On Yılda 42 Trilyon Dolar Arttı: Oxfam

Ayrıca, 20 yaşındaki kadın babası için ceket seçtiğini hiç reddetti. “Kesinlikle onlara “muhteşem” demiyordum çünkü kelimenin tam anlamıyla ne f**k. Dört yaşındayken muhteşem kelimesini kullanmadım çünkü bir kez daha tekrarlamak istiyorum… Dört yaşındaydım,” diye ekledi.

Ayrıca büyürken babasının yanında olmadığını iddia etti. “Bütün bunlar tamamen uydurma ve bunun bir nedeni var. Çocukken nasıl biri olduğumu bilmiyor çünkü orada değildi ve orada olduğu kısa sürede kadınlığım ve queerliğim yüzünden sürekli tacize uğradım. Açıkçası bunu söyleyemez, bu yüzden “kendi takdirine göre” kullanmak üzere mutlu bir küçük klişeye indirgendim. Bence bu, onun queer insanlara ve genel olarak çocuklara nasıl baktığı hakkında çok şey söylüyor,” dedi Bayan Wilson.

“California eyaletinde yasal olarak bir kadın olarak tanınıyorum ve benden aşağıda olanların fikirleriyle ilgilenmiyorum. Açıkçası Elon aynı şeyi söyleyemez çünkü ketaminle beslenen bir sersemlik içinde, ona hemen bunu veren yozlaşmış kırmızı haplı incel'ler ve seçicilerden oluşan bir ordudan ilgi ve onay için çaresizce çabalıyor,” diye ekledi.