Dondurmadaki Parmak Fabrika Personeline mi Ait? Mumbai Shocker'da Büyük Güncelleme

EğlenceAvcısı

Active member
Mumbaili doktor dondurma külahının içinde parmak parçasını bulduğunda şok oldu

Bombay:

Mumbai'li bir doktor, dondurma külahında insan parmağı bulduğunda hayatının şokunu yaşadıktan günler sonra, polis büyük soruyu cevaplayabilecek bir buluş buldu: Bu kimin parmağı?

Polis, Yummo dondurmasının Pune fabrikasındaki bir personelin bir kazada parmağından yaralandığını tespit etti. Polis kaynakları, soruşturmada, içinde parmak parçasının bulunduğu dondurmanın kazanın meydana geldiği gün paketlenmiş olduğunu tespit etti. Polis DNA testi için örnekler gönderdi ve parmağın personele ait olup olmadığının teyidi ancak rapor geldikten sonra mümkün olacak.

Gıda güvenliği standartlarına ilişkin ciddi endişelere yol açan bir olayda, Mumbai'li doktor Orlem Brandon Serrao (26), kız kardeşinin internetten sipariş ettiği dondurmanın içinde bir parmak buldu. Dr Serrao, “Yarısını yedikten sonra ağzımda katı bir parça hissettim. Bunun bir fındık ya da çikolata parçası olabileceğini düşündüm ve ne olduğunu kontrol etmek için tükürdüm” dedi. “Ben doktorum, dolayısıyla vücut parçalarının neye benzediğini biliyorum. Dikkatlice incelediğimde altındaki tırnakları ve parmak izi izlerini fark ettim. Başparmağa benziyordu. Travma geçirdim” dedi.

Polise yapılan şikayetin ardından, gıdada tağşiş yapmak ve insan hayatını tehlikeye atmak suçlamasıyla Yummo aleyhine dava açıldı.

Hindistan Gıda Güvenliği Standartları (FSSAI), Yummo'ya dondurma sağlayan üreticinin lisansını askıya aldı. Gıda güvenliği düzenleme kurumu, “Dondurma üreticisinin tesisleri FSSAI'nin Batı Bölge Ofisi'nden bir ekip tarafından denetlendi ve lisansı askıya alındı” dedi.

Gıda maddesinde bir vücut parçasının bulunması da büyük bir suç şüphesini artırdı ve polis her açıdan araştırıyor.