Çalışan hafta sonu çalışmasını reddettikten sonra patron atıyor: “Beni bırak”

EğlenceAvcısı

Active member
Dünya çapında çalışanlar hafta sonu çalışması zorluğu ile mücadele ediyor ve sınırlar belirlemeyi başarırken, diğerleri saatlerini uzatmak için baskı ile karşı karşıya. Delhi merkezli bir Haber editörü son zamanlarda bunu ilk elden deneyimledi ve patronlarının hafta sonlarını reddetmeleri için beklenmedik ve sinirli tepkilerinin ekran görüntülerini paylaşmak için Reddit'e gitti. Aralık ayında bir pazarlama şirketine katılan rahat bir çalışma kültürü beklentisiyle katıldı- sosyal medya varlığı aracılığıyla oluşturulan bir izlenim- çalışan payının şirketin imajı ve gerçekliği arasındaki keskin kontrastı vurgulama değişimi.

“Gerçeklik kısa sürede büyük miktarlarda değişiklik ve zayıf harfle değişti,” dedi hey. 55 dakikada bir Haber düzenlediğini ve ofis saat 19: 30'da ofis süresi olan ofisten ayrıldığını da sözlerine ekledi. Hey, Haberda saat 20: 30'da yapılması gereken bazı değişiklikler aldığını söyledi.

“Yarın öğleden sonra göndermek için ihtiyacım var, lütfen indirin,” Patron, Haber düzenleyicisinin paylaştığı bir WhatsApp grubu konuşmasının ekran görüntüsünde oturuyordu. Reddit kullanıcısı, “Bunu yapmadığım için bunu alamayacağım. Proje dosyasını paylaşabilirim. Bunun işe yarayıp yaramadığını bana bildirin.”

Patron, Haber editörden Pazartesi günü onu görmesini istemeden önce “tam olarak bunu söyleyen” bir e -posta göndermesini istedi.

“Bu ne tür bir AF ***** G tepkisi?” Patron, editörün onu Pazartesi günü görmeyi kabul ettikten sonra söyledi.

Reddit kullanıcısı, patronunun “Vay canına. Simple Wow” diyerek hafta sonları çalışmadığı konusunda net olduğunu söyledi.

Gönderi yakında viral oldu Sosyal Medya Platformları.

Bir kullanıcı, “Tabii ki hafta sonları nasıl çalışamazsınız? 24*7 çalışması gereken bir robotsun.”

Başka bir kullanıcı, “Orada bulundu, Startup Company CEO'su genellikle böyle davranıyor. Keşke onu ve ekibini profesyonel olmayan ve kaba bir şekilde ifşa edebilseydim. 3 ay içinde kaldı. Şimdiye kadarki en kötü deneyim.”

Üçüncü kullanıcı, “Kişinin konuya bir tavır almasına sevindim. Kim olursanız olun, daha fazla güç,” diye yazdı üçüncü kullanıcı.