EğlenceAvcısı
Active member
BJP Poonamben Maadam, BJP’nin bir aile gibi olduğunu, içindeki herkesin birbirinin gücü olduğunu söyledi.
Jamnagar (Gujarat):
Bharatiya Janata Partisi (BJP) Poonamben Maadam Perşembe günü yaptığı açıklamada, parti MLA Rivaba Jadeja’nın halka açık bir etkinlikte “terlik kullanımı” konusunda birbirlerine saygılarını sunarken “terlik kullanımı” konusunda karşılıklı konuşmalarının ardından parti MLA Rivaba Jadeja arasında sözlü bir tartışmaya yol açan şeyin yalnızca bir “yanlış anlama” olduğunu söyledi. cesur yürekler
Bayan Madam, “Kesinlikle bazı yanlış anlaşılmalar oldu ve tepkisi viral Haberda görüldü” dedi.
Ayrıca BJP’nin ailesi gibi olduğunu söyledi.
Bayan Madam, “…Ve dediğim gibi, parti bir aile gibidir, içindeki herkes birbirinin gücüdür,” dedi.
MLA Jadeja’ya göre, milletvekili Poonamben’in, haraç öderken terliklerini çıkardığı için onunla alay ettiği ve ona “fazla akıllı” dediği iddia edildi.
“Milletvekili Poonamben Hanımefendi terlik giyerek yiğit yüreklere saygı duruşunda bulundu ve ben terlikleri çıkardım. Yüksek sesle, bu tür programlarda Başbakan ve Cumhurbaşkanı bile terlik çıkarmaz ama bazı cahiller aşırı akıllı oluyor dedi. Çıkardım. onun yorumunu beğenmedim, bu yüzden kendime olan saygımdan konuştum… Terliklerimi çıkarmakla hata mı yaptım? Rivaba Jadeja dedi.
Ancak Poonamben, 2014’ten beri Jamnagar’ın koltuğundan bir milletvekili.
()
Jamnagar (Gujarat):
Bharatiya Janata Partisi (BJP) Poonamben Maadam Perşembe günü yaptığı açıklamada, parti MLA Rivaba Jadeja’nın halka açık bir etkinlikte “terlik kullanımı” konusunda birbirlerine saygılarını sunarken “terlik kullanımı” konusunda karşılıklı konuşmalarının ardından parti MLA Rivaba Jadeja arasında sözlü bir tartışmaya yol açan şeyin yalnızca bir “yanlış anlama” olduğunu söyledi. cesur yürekler
Bayan Madam, “Kesinlikle bazı yanlış anlaşılmalar oldu ve tepkisi viral Haberda görüldü” dedi.
Ayrıca BJP’nin ailesi gibi olduğunu söyledi.
Bayan Madam, “…Ve dediğim gibi, parti bir aile gibidir, içindeki herkes birbirinin gücüdür,” dedi.
Özellikle, Gujarat’ın Jamnagar North MLA Rivaba Jadeja ve Jamnagar Lok Sabha seçim bölgesinden milletvekili Poonamben Maadam Perşembe günü halka açık bir etkinlikte, cesur yüreklere saygılarını sunarken “terlik kullanımı” konusunda birbirlerine laf attıktan sonra sözlü bir tartışmaya girdiler.#KOL SAATİ | BJP Milletvekili Poonamben Maadam, Jamnagar Kuzey MLA Rivaba Jadeja ile Jamnagar’daki bir etkinlik sırasında geç saatlerde sözlü olarak konuşuyor, “Kesinlikle bazı yanlış anlaşılmalar oldu ve tepkisi viral Haberda görüldü. Ve dediğim gibi, parti bir aile gibi , herkes… https://t.co/3rdY36J1Lwpic.twitter.com/k7rrtoUN6Y
— ANI (@ANI) 17 Ağustos 2023
MLA Jadeja’ya göre, milletvekili Poonamben’in, haraç öderken terliklerini çıkardığı için onunla alay ettiği ve ona “fazla akıllı” dediği iddia edildi.
“Milletvekili Poonamben Hanımefendi terlik giyerek yiğit yüreklere saygı duruşunda bulundu ve ben terlikleri çıkardım. Yüksek sesle, bu tür programlarda Başbakan ve Cumhurbaşkanı bile terlik çıkarmaz ama bazı cahiller aşırı akıllı oluyor dedi. Çıkardım. onun yorumunu beğenmedim, bu yüzden kendime olan saygımdan konuştum… Terliklerimi çıkarmakla hata mı yaptım? Rivaba Jadeja dedi.
Hintli kriket oyuncusu Ravindra Jadeja’nın karısı olan Rivaba, 2019’da BJP’ye katıldı ve geçen yıl Gujarat’ın Jamnagar North’undan MLA oldu. Rivaba, koltuğunu 88.119 oyla kazandı.#KOL SAATİ | Gujarat: Jamnagar’daki bir etkinlik sırasında Jamnagar Kuzey MLA Rivaba Jadeja ve milletvekili Poonamben Maadam arasında sözlü bir gecikme yaşandı.
(Görseller bugünün erken saatlerinden) pic.twitter.com/J9wYiOmQgG
— ANI (@ANI) 17 Ağustos 2023
Ancak Poonamben, 2014’ten beri Jamnagar’ın koltuğundan bir milletvekili.
()