Bengalurulu Kadın 20 Yaşında Olduğu İçin Ev Aramasında Reddedildi

EğlenceAvcısı

Active member
20 yaşındaki Naina'nın ev arama deneyimi viral oldu.

Bengaluru'da bir daire bulmayı başaran ancak yaşı nedeniyle ev arkadaşları tarafından reddedilen 20 yaşındaki bir kadının ev arama deneyimi, sosyal medyada viral oldu. X'te yayınlanan bir Haberda Naina, ev arkadaşlarını ikna etmek için elinden geleni yapmasına rağmen Bengaluru'nun Domlur bölgesinde “gerçekten güzel bir ev” teklifinin reddedilmesinden duyduğu hayal kırıklığını paylaştı.

Videoya 20'li yaşlarının sonundaki insanlarla ilgili görüşlerini paylaşarak başladı.

“20'li yaşların ortasında ve 20'li yaşların sonlarında olan pek çok arkadaşım var. Onlara Boomer, yaşlı, milenyum kuşağı vs. demeye devam ediyorum. Temelde yaş ayrımcısıyım ama iyi anlamda, çok aşağılayıcı bir şekilde değil ve bu beni etkiledi “Dün Karma bitti.”

Videoda haftalarca süren ev arayışından sonra nihayet bir daire bulmayı nasıl başardığını paylaştı. “Bir daire arıyordum ve Domlur'da gerçekten güzel bir ev buldum. Taşınmak üzereydim ve her şey yolunda gidiyordu” dedi.

Naina mevcut kiracılarla iletişim kuruyordu ancak daireyi bizzat ziyaret ettiğinde reddedildi. Sebebi ise orada yaşamak için çok genç olmasıydı.

Kiracıların kendisine “Burada yaşamanızdan rahatsızız çünkü daha 20 yaşındasınız” dediğini söyledi.

Umutsuz zamanlar umutsuz önlemleri gerektirir! ???? pic.twitter.com/guBTW8E5gZ

— Naina (@Naina_2728) 26 Kasım 2024
Naina, değerli bir ev arkadaşı olduğunu kanıtlamaya kararlı kaldı ve olumlu nitelikleriyle ilgili bir PowerPoint sunumu hazırladı.

Videoda paylaştığı sunumda onun sabah erken kalkan biri olması, alkol ve sigara içmemesi, aynı zamanda temiz bir yaşam alanına sahip olması gibi özellikler sergileniyordu.

“Korkutmuyorum. Eğer kendinize ait bir alan istiyorsanız bu da sorun değil” dedi.

Sosyal medyada pek çok kişi onun PPT'sine ve ev arama taktiklerine tepki gösterdi.

Bir kişi “Aaj kal bacche koleji nahi jate kya? Seedha Kam pakad rahe hai ve o da Banglore'da mı? Neyse, ona yardım et” diye yazdı.

Aaj kal bakire koleji nahi jate kya? Seedha Kam pakad rahe hai ve o da Banglore'da mı? Neyse ona yardım et https://t.co/OJuLzGOjhV

— Kshitij Ojha (@Kshitij070) 26 Kasım 2024
Bir diğeri şunu ekledi: “25 yaşındayım ve senden çok şey öğrenebilirim. Senin yaptığın gibi kendimi asla ortaya koyup yardım isteyemezdim. Teşekkürler. Umarım yakında evini bulursun.”

Bu arada bir kullanıcı, Kasım 2023'teki gönderilerinin ekran görüntülerini paylaşarak, “Twitter'da bu kız her gün ya ev arıyor ya da oda arkadaşı arıyor. Bence o sadece bir emlakçı” diye yazdı.

Bu kız her gün Twitter'da ya ev arıyor ya da oda arkadaşı arıyor.

Bence o sadece bir emlakçı. https://t.co/dOoak1ljb2

— Arnav Gupta (@championswimmer) 27 Kasım 2024
Tweete yanıt veren Naina, “sonunda kendisi için bir tane bulduğunu” söyledi.