Annesi Tarafından Reddedilen Yavru Fil, Orman Yetkililerinin Yanında Evini Buldu

EğlenceAvcısı

Active member
Tamil Nadu orman departmanı yetim fil yavrusunun bakımını üstleniyor.

IAS (Hindistan İdari Görevlisi) Supriya Sahu'nun sosyal medya gönderisi, Tamil Nadu Orman Departmanının yetim bir fil buzağısını kurtarma konusundaki övgüye değer çabalarına ilişkin büyük ilgi topladı.

Daha önce departman, hasta bir anne filini ve yavrusunu başarılı bir şekilde tedavi ederek, iyileştikten sonra annenin sürüsüyle yeniden bütünleşmesini kolaylaştırmıştı. Ancak beklenmedik bir olay sonucu anne buzağıyı terk etti ve departmanın yetim hayvanın bakımının sorumluluğunu üstlenmesine yol açtı.

Haberi X'te paylaşan Supriya Sahu, şunları yazdı: “Annesi tarafından terk edilen, bakımımız altındaki 3 aylık fil yavrusunu sıcacık kucaklarken hissettiğimiz duygu kelimelerle anlatılamaz. Anne hasta ve yerde yatarken bulundu. 3 Haziran'da Coimbatore'de bebeği panik içinde dolaşırken, Tamil Nadu ormancıları onu bir vinçle kaldırıp neredeyse üç gün boyunca tedavi etti. Sağlığına kavuştu ve sürüsüne katıldı, ancak ne yazık ki sürekli olarak bebeğini kabul etmeyi reddetti. Onları yeniden bir araya getirmek için gösterdiğimiz aralıksız çabalara rağmen bebeği Theppakadu fil kampına getirmekten başka seçeneğimiz yoktu.”

Gönderi, hikayenin olumlu yönünü vurgulayarak devam ediyor: “Bebeğe iki yavru fil ve 27 yaşlı fil eşlik edecek. Deneyimli Mahout'larımız fillere olan koşulsuz sevgileri ve hizmetleriyle tanınıyor. Küçük savaşçıya bir ömür diliyoruz. onun kalbini iyileştirecek harika bir gelecek ve sevgi dolu bir arkadaşlık.”

Buradaki yazıya bakın:

Anne fil tarafından terk edilen, bakımımız altındaki 3 aylık yavru fili sıcak bir şekilde kucakladığımızda kelimelerin ötesinde bir duygu. 3 Haziran'da Coimbatore'de anne hasta ve bebeği etrafında panik içinde dolaşırken yerde yatarken bulundu.Tamil Nadu ormancıları onu kaldırdı… pic.twitter.com/9cPEBL66Hb

— Supriya Sahu IAS (@supriyasahuias) 10 Haziran 2024
Gönderi X'te 33.000'den fazla görüntüleme ve 1.000'den fazla retweet aldı.

Bir kullanıcı şunu yazdı: “Oldukça dikkat çekici!”

Başka bir kullanıcı, “Yavru fili kurtarıp theppakadu fil bakım merkezine götürdüğünüz için teşekkür ederim, başlangıçta bebek için zor olacak ama günler geçtikçe bebek yeni çevreye ve yeni arkadaşlarıyla uyum sağlayacak. .umarım bu yavru fil iyi bir şekilde büyür ve gelişir.”

Üçüncü kullanıcı, “Annenin neden bebeğini kabul etmeyi reddettiğini merak ediyorum. Bu talihsiz bir durum ama gelecekte Theppakadu'daki herkese iyi şanslar” diye yazdı.

Daha fazla trend haber için tıklayın