U18 Basketbol Mahallî Lig karşılaşmaları başladı

bencede

Active member
AJANSSPOR HABER

Türkiye Basketbol Federasyonu Elazığ Basketbol vilayet temsilciliğinin 2022-2023 yılı faaliyet programında yer alan U18 Kız – Erkek Lokal Lig karşılaşmaları Yakup Kılıç Spor Salonunda başladı.

Müsabakalar 7 Aralıka kadar devam edecek. Gençlik ve Spor Vilayet Müdürü Abdulsamet Eren hususa ait yaptığı açıklamada, ”Basketbol vilayet temsilciliğimizin faaliyet programında yer alan U14-U16 Lokal Lig karşılaşmaları bitti tüm gruplarımızı tebrik ediyorum. Sırada U18 Lokal Lig karşılaşmalarımız var, burada ter dökecek olan tüm atletlerimize muvaffakiyetler diliyorum. Bilindiği üzere Elazığ’ı sporda marka kent haline getirmek ismine gerek yatırımlarla gerekse karşılaşmalarla ‘Spor Kenti Elazığ’ sloganıyla faaliyetlerimizi yapmaya ve sportmen kardeşlerimizin yanında olmaya devam ediyoruz. Basketbolda hoş bir oluşumumuz var ve bu oluşumun meyvelerini ilerleyen senelerda alacağımıza inanıyorum. Bu vesile ile bir kere daha karşılaşmalara katılan tüm ekiplerimize ve teknik takıma muvaffakiyetler diliyorum” dedi.