Toplantı trafiği yüzde 52 arttı

DoğaHayranı

Active member
Toplantı trafiği yüzde 52 arttı
Uzaktan çalışmaya daha epeyce pandeminin tesiriyle başlamış olsalar da çalışanların büyük çoğunluğu çalışma sistemlerindeki bu değişimden mutlu. Buffer tarafınca gerçekleştirilen “Uzaktan Çalışma Durumu” araştırmasına bakılırsa, çalışanların yüzde 97’si yarı vakitli yahut tam vakitli olsun, uzaktan çalışmaya devam etmek istiyor. 2 bin 300’ten çok çalışandan görüş alınan araştırmaya göre, katılımcıların 46’sı şirketlerinin uzaktan çalışmayı kalıcı hale getireceğini düşünüyor.

Çalışanların yüzde 41’ine göre en büyük değişim bağlantıda

Uzaktan çalışanların yüzde 41’ine göre, işlerindeki en besbelli değişiklik bağlantı süreçlerinde yaşandı. İştirakçilerin yüzde 52’si uzaktan çalışmaya geçiş daha sonrasında pandemi öncesine nazaran daha fazla toplantı yaptığını söylüyor. Yüz yüze toplantıların yerini online toplantılara bırakmasıyla şirketler bağlantıda devamlılığı sağlamak için yenilikçi tahlillere yöneliyor.

Eğitim ve iş hayatı dijitale taşındı

Online toplantı ve uzaktan eğitim konusunda bireylere ve şirketlere global çapta görüntü ve dijital içerik geliştirme hizmetleri veren Vedubox, yüzde yüz bulut teknolojiyle kullanıcılara her an ve her yerden inançlı erişim imkanı sunuyor. Kesintisiz bir dijital platform sunan Vedubox’ta her gün yüzlerce online ders ve görüntü konferans gerçekleşiyor. Platformda webinarlar, imtihanlar ve online konferanslar için özelleştirilmiş paketler de yer alıyor.

Yapay zeka ile uzaklar yakın oldu

Yerli yazılım Vedubox, şirketlerin kendi logosu ve kurumsal kimlikleriyle e-öğrenme yahut sanal ofis platformu oluşturmasına imkan sağlıyor. Kullanıcılarına içerik idaresi, raporlama, soru bankası, test, imtihan oluşturma, webinar, görüntü konferans oluşturma modülleriyle entegre bir sistem sunan platform hakkında bilgi veren Vedubox Genel Müdürü Alım Müellif, ”Artık biroldukça iş yer bağımsız biçimde yapılabiliyor. Bu husustaki artan farkındalıkla bir arada şirketler uzaktan verimli çalışma platformlarını tercih etmeye başladı. Yenilikçi iş modeliyle Vedubox, özelleştirilmiş öğrenme tecrübesi sunma, toplantı, aktiflik, sunum içerikleri oluşturma ve paylaşma, kullanıcılar ortası etkileşimi artırma üzere yapay zeka araçlarıyla geliştirilen özellikler barındırıyor.” dedi.

Hibya Haber Ajansı
Alıntıdır
 
Üst