Shaquille O’Neal’dan Kevin Durant ve Steve Nash Yorumu

bencede

Active member
AJANSSPOR HABER

NBA playofflarında Boston Celtics’e 4-0’lık seri kararında elenen Brooklyn Nets’te yıldız basketbolcular Kyrie Irving ve Kevin Durant takaslarını isterken, idare tarafınca ikna edilerek kadroda kaldı. Ama Nets, yıldızları ile koçunun arsındaki krizi tam manasıyla aşamadı.

Nash’in gitmesini istedi

Brooklyn Nets’in yıldızı Kevin Durant kadronun koçu Steve Nash’in ekipten gönderilmesini istedi. Bunun üzerine Brooklyn idaresi koçunun ardında durdu ve Durant’in isteklerini karşılıksız bıraktı.

“Senden 20 kat fazla kazanan biri sana hürmet duymaz”

Fadeaway World’e açıklama yapan NBA yorumcusu Shaquille O’Neal Brooklyn Nets’teki kriz hakkında şunları söylemiş oldu: “Bir gün bir arkadaşım bana antrenörlük düşünüp düşünmediğimi sorduğunda ona düşünmediğimi söylemiştim. niye diye sorduğunda ise senden 20 kat fazla para kazanan birinin sana hürmet duymasının güç olduğunu söylemiştim. Brooklyn’deki durum da Nash’e hürmet duymadıklarını gösteriyor.”

“Meseleyi çözdük demeleri inandırıcı değil”

Oyuncuların ve Brooklyn idaresinin sıkıntıyı çözdük telaffuzunu inandırıcı bulmadığını açıklayan O’Neal, kelamlarına şu biçimde devam etti: “Sürekli gitmesini isteyip daha sonra sıkıntıyı çözdük demeleri inandırıcı değil, işler o kadar kolay değil. İşler berbat gittiğinde bir daha Nash’i suçlayacaklar. bir daha onların hürmetini talep etmek zorunda kalacak.”