Rajon Rondo Hakkında Şok Argüman: “Bana ve Çocuklarına Silah Doğrulttu”

bencede

Active member
Ulusal Basketbol Ligi’nin (NBA) Doğu Konferansı gruplarından Cleveland Cavaliers oyuncusu Rajon Rondo, hakkındaki argümanlar ile gündeme geldi. Rondo’nun eski eşi, basketbolcunun kendisine ve çocuklarına mevt tehditleri yağdırdığını ve silah doğrulttuğunu argüman etti.

“Bana, sen öldün dedi”

TMZ tarafınca aktarılan bilgilere göre Amerikalı basketbolcu Rajon Rondo, eski eşine ve iki çocuğuna vefat tehditlerinde bulunmak ve silah çekmek ile suçlanıyor. Savlara nazaran geçen hafta Rondo ve eski eşi Ashley Bachelor içinde bir tartışma yaşandı. Yaşanan tartışma daha sonrası Bachelor kendisi ve çocukları için ivedilikle muhafaza buyruğu çıkarılmasını talep etti.

Bachelor’ın tezine bakılırsa Rondo ve oğulları Pierre birlikte görüntü oyunu oynadıkları sırada Bachelor oğluna çamaşırları ayırmasını söyleyince Rondo, birdenbire öfkelendi. etrafındaki eşyaları kıran Rajon Rondo’nun kendisine “Sen öldün!” diyerek bağırdığını söylemiş oldu. Bachelor, basketbolcunun çabucak sonrasında konuttan ayrıldığını lakin bir silahla geri döndüğünü sav etti.

Evi terk etti

İddialara nazaran meskene elinde bir silah ile geri dönen Rondo, Bachelor’a oğullarını getirmesini söylemiş oldu. Eski eşinden korkan Bachelor ise oğulları Pierre’i Rondo’nun yanına götürdü. Oğlunu yanına alan Rondo ise dışarı çıkarak oğluna niye kendinden korktuğunu sorarak bağırmaya başladı. sonrasındasında kızının da dışarı gelmesini isteyen Rondo meskeni terk etti.

“Bizi istismar ediyor”

Ashley Bachelor’ın acil müdafaa buyruğu için yazdığı dilekçede şu sözler yer aldı: “Benim ve evlatlarımın güvenliği için son derece telaşlıyım. Rajon’un istikrarsız, tuhaf, süratli sonlanmaya yönelik bir geçmişi var. Bizi sözel, duygusal ve finansal olarak istismar ediyor. Oğlumuza şiddet uyguluyor ve ona hakaretler ediyor.”

Tutuklama yok

Rajon Rondo, hakkında çıkan tezler daha sonrasında rastgele bir olay için resmi kuşkulu olarak belirtilmedi ve tutuklanmadı.