Paolo Banchero: “Kevin Durant’a Karşı Oynamak NBA’e Hoşgeldin Demekti”

bencede

Active member
AJANSSPOR HABER

The Old Man and the Three isimli podcastte J.J. Redick ve Tommy Alter’a konuşan NBA oyuncusu Paolo Banchero açıklamaları ile dikkat çekti. Amerikan-İtalyan basketbolcu yazın NBA grubu Orlando Magic tarafınca birinci sırada seçilmesinin akabinde ligde geçirdiği birinci aylardan bahsetti.

“Durant’a karşı yapabileceğim bir şey yoktu”

Biroldukça spor yorumcusu tarafınca yılın çaylağı olarak seçilmesi beklenen Paolo Banchero ligdeki birinci ayları hakkında konuştu. The Old Man and the Three isimli podcaste konuk olan Banchero, Brooklyn Nets oyuncusu Kevin Durant’a karşı oynaması hakkında şunları söylemiş oldu: “Kevin Durant’a karşı oynamak NBA anına güzel geldin demekti. Karşılaştığımız maçın birçoklarında onu savundum ve nitekim yapabileceğim bir şey yok. Yapabileceğiniz hiç bir şey yoktu. Kimi adamlar çizgiye gelir yahut hakemlerle oynarlar ve bu türlü çizgiden 14 sayı alırlar. Kevin Duran ise dürüst bir işti. Hakemlere bir şey söylemiyordu. Çizgiye gidiyordu ancak esasen 45’i vardı.”

“Kaybetmenin olağanlaşmasına müsaade verilmiyor”

Açıklamalarının devamında takımı Orlando ve gelecek amaçları hakkında da konuşan 20 yaşındaki forvet kelamlarına şu tabirlerle devam etti: “Bence ligin geri kalanına uygun bir ekip olduğumuzu kanıtlamaya devam etmeliyiz. Son vakit içinderda sahiden destekçiyiz ve gerçek bir grup olarak bir ortaya gelip bunu gösteriyoruz. Kadroların da kaybetmenin tertipte olağan bir hava bulunmasına müsaade vermediği bir tutum takınmaya başladığını düşünüyorum. Kaybetmenin olağanlaşmasına müsaade verilmiyor.”

“bol miktarda’un yalnızca bir bahta gereksinimi vardı”

Banchero ayrıyeten kadro arkadaşlarından 23 yaşındaki kucak kucak’un oyunu hakkında “Hawks’a karşı yaptığı üzere olmalı, bu çılgıncaydı. Bunu daima yapıyor. Alanda koşuyor ve siz yalnızca izliyorsunuz. Ne yapacağınızı sahiden bilmiyorsunuz. Şaşırmadım. Bunu yapabileceğini biliyorsun, yalnızca bir talihe gereksinimi vardı.” tabirlerini kullandı.

NBA’de Banchero

Paolo Banchero yazın NBA’in Doğu Konferansı gruplarından Orlando Magic tarafınca NBA seçmelerinde birinci sırada seçildi. NBA mesleğinde şimdiye kadar 29 maçta forma giyen İtalyan basketbolcu 34 dakika mühlet ortalaması yakalamayı başardı. Banchero’nun Orlando Magic performans ortalaması ise şöyle: 20,9 sayı, 6,7 ribaunt, 3,9 asist, 0,9 top çalma ve 0,6 blok.