bencede
Active member
Oda TV’nin haberine nazaran Türkiye Bayan Basketbol Ligi’nde (TKBL) çaba eden Bodrum Karya Basketbol Lideri Orhun Gencer, Çeşme Basketbol Lideri Kemal Karakurt’la ilgili “şike” imasında bulunmuş ve bu mevzuda paylaşımlar yapmıştı.
Instagramdan şike iması yaptı
Instagram’dan paylaşım yapan Orhun Gencer, “Hepinizden hesap soracağım. Sanmayın ki susacağım. Antalya Güneşi Çeşme Basketbol… Kemal kardeşim Çeşme Basketbol bizim ikimizin maçında bana teklif ettin al şu parayı esasen düştün işine bak dedin. Biz de sana koyduk, konuş artık palavra söylüyor diye de ben de seni rezil edeyim” diye yazdı. Kemal Karakurt’u şikeci olarak itham eden Orhun Gencer, “Bana açıkla niye iddaa programına girmiyorsun. sebebini açıklamazsan adam değilsin” dedi.
Kısa vakitte medyanın gündemine gelen paylaşımı Orhun Gencer sildi.
Şikeyle suçlanan Kemal Karakurt açıklama yaptı
Orhun Gencer’in şikeci olmakla itham ettiği Çeşme Basketbol Lideri Kemal Karakurt Odatv’ye konuştu. Kemal Karakurt şunları söylemiş oldu:
“Beyefendi alkollü olduğu için bu paylaşımları yaptığını ve pişman olduğunu arkadaşına söyleyerek paylaşımlarını sildi.
Ben 29 yaşındayım. Konutumu satarak bu kulüp işine girdim.
Şu anda benim ekibi otelde konaklatmaya bir liram bile yok.
Bu işleri yapan insanın cebinde nasıl olur da bir lira olmaz.
Ben size hesabımı da yollarım.
İki hafta evvel Uludağ-Karşıyaka maçı vardı.
Uludağ kümde düşme adayıydı. Karşıyaka sürpriz bir biçimde yendi.
Orhun Gencer bu sefer de “antrenör mola almıyor” diye paylaşım yaptı. daha sonra bir daha sildi.
Geçen hafta Urla-Karşıyaka maçı vardı. Urla düşme adayı. Yabancısız son 10 saniyede Urla Karşıyaka’yı yendi.
Bu sefer Karşıyaka maçı sattı üzere algı yaptı.
Bu hafta Antalya Güneşi ile maçımız var. Ben kaybedersem Bodrum ligden düşüyor. Bu yüzden algı yaratmaya çalıştığı için bu biçimde bir açıklama yaptı.
Dikkatleri üzerime çekebilmek için.
Benim avukatım aradı bir anda yazıları sildi.
Federasyon kendisi hakkında soruşturma açacak.
Ben bu kulübü geçtiğimiz haftalarda sattım. Kulübü döndüremiyorum.
Şikayetten dolayı maçlar argümana girmedi
Kendisi bizi Spor Toto’ya şikayet ettiği için maçlarımız iddaaya girmedi.
Kendisi daha evvel Spor Toto’da çalışıyordu. Bu maçların giriş formunu o hallediyordu.
Benimle şahsi bir hasımlığı olduğunu düşünmüyorum.
Onunla yalnızca 3 dakikalık bir konuşma yaptım.
Ondan devre içinde bir yabancı oyuncu transfer ettik.
TBF’ye evraklar mail olarak atıldı. Islak imzalı olması lazım dediler.
Odaya girdik, çıktı aldık, daha sonra bana dedi ki biz yabancının oturma işlerini halledemedik. Sen halleder misin dedi. Tamam dedim çıktım. Konuşmamız bu kadar.
Olay benim için kapandı
Beni karalamak için bu biçimde bir şey yazdı.
Olay benim için kapandı, yazışmaları sildi, özür diledi.
Ben marketçi bir annenin oğluyum. Hayalim diye ben bu işi yapıyorum. Hem koç hem liderim.” derken Kemal Karakurt “Ben bu adama para teklif edecek kadar param var ise 218 liralık kredi kartı borcumu niye ödeyemiyorum” diyerek borç için gelen iletisi gösterdi.
Orhan Gencer’den açıklamalar
Tezleri ortaya atan Orhun Gencer, Odatv’ye yaptığı açıklamada Kemal Karakurt’un söylemiş olduklerinin palavra olduğunu söylemiş oldu.Orhun Gencer şu sözleri kullandı: “Tamamen palavra hepsi. Paylaşımları silme niçinim, Türkiye Basketbol Federasyonu hususla ilgili gerekli açıklamayı yaptı. Ben maksadıma ulaştım. Bana kendileri de mail attılar, hukuk müşavirliğinden. ‘Bilgi ve evraklarla birlikte Pazartesi günü sizi bekliyoruz’ diye. Ben katiyetle özür dilemedim. Ortak bir arkadaşımız aradı beni ‘Ne olur bu işi büyütmeyin, aranızda çözün’ dedi. Ben de kabul etmedim ve ‘artık yargı süreci devam edecek’ dedim. Ayrıyeten beni avukatı da aramadı.
Tezlerini kanıtlasınlar
Ben Spor Toto’da çalışmadım, şikayet de etmedim onu Spor Toto’ya. Kendisinin İddia’ya girmemesine karşılık bunu söylemiş lakin maçlarının niye listelere alınmamasının niçinini biliyorum ben. Spor Toto Teşkilat Başkanlığı bünyesinde bulunan Risk ve Tahlil ünitesi tarafınca bu arkadaşın maçlarında kuşku ve risk tespit edilmiştir. Yalancı olduğunu da bu yaptığı açıklamalar ile tescillemiştir.” dedi.
Instagramdan şike iması yaptı
Instagram’dan paylaşım yapan Orhun Gencer, “Hepinizden hesap soracağım. Sanmayın ki susacağım. Antalya Güneşi Çeşme Basketbol… Kemal kardeşim Çeşme Basketbol bizim ikimizin maçında bana teklif ettin al şu parayı esasen düştün işine bak dedin. Biz de sana koyduk, konuş artık palavra söylüyor diye de ben de seni rezil edeyim” diye yazdı. Kemal Karakurt’u şikeci olarak itham eden Orhun Gencer, “Bana açıkla niye iddaa programına girmiyorsun. sebebini açıklamazsan adam değilsin” dedi.
Kısa vakitte medyanın gündemine gelen paylaşımı Orhun Gencer sildi.
Şikeyle suçlanan Kemal Karakurt açıklama yaptı
Orhun Gencer’in şikeci olmakla itham ettiği Çeşme Basketbol Lideri Kemal Karakurt Odatv’ye konuştu. Kemal Karakurt şunları söylemiş oldu:
“Beyefendi alkollü olduğu için bu paylaşımları yaptığını ve pişman olduğunu arkadaşına söyleyerek paylaşımlarını sildi.
Ben 29 yaşındayım. Konutumu satarak bu kulüp işine girdim.
Şu anda benim ekibi otelde konaklatmaya bir liram bile yok.
Bu işleri yapan insanın cebinde nasıl olur da bir lira olmaz.
Ben size hesabımı da yollarım.
İki hafta evvel Uludağ-Karşıyaka maçı vardı.
Uludağ kümde düşme adayıydı. Karşıyaka sürpriz bir biçimde yendi.
Orhun Gencer bu sefer de “antrenör mola almıyor” diye paylaşım yaptı. daha sonra bir daha sildi.
Geçen hafta Urla-Karşıyaka maçı vardı. Urla düşme adayı. Yabancısız son 10 saniyede Urla Karşıyaka’yı yendi.
Bu sefer Karşıyaka maçı sattı üzere algı yaptı.
Bu hafta Antalya Güneşi ile maçımız var. Ben kaybedersem Bodrum ligden düşüyor. Bu yüzden algı yaratmaya çalıştığı için bu biçimde bir açıklama yaptı.
Dikkatleri üzerime çekebilmek için.
Benim avukatım aradı bir anda yazıları sildi.
Federasyon kendisi hakkında soruşturma açacak.
Ben bu kulübü geçtiğimiz haftalarda sattım. Kulübü döndüremiyorum.
Şikayetten dolayı maçlar argümana girmedi
Kendisi bizi Spor Toto’ya şikayet ettiği için maçlarımız iddaaya girmedi.
Kendisi daha evvel Spor Toto’da çalışıyordu. Bu maçların giriş formunu o hallediyordu.
Benimle şahsi bir hasımlığı olduğunu düşünmüyorum.
Onunla yalnızca 3 dakikalık bir konuşma yaptım.
Ondan devre içinde bir yabancı oyuncu transfer ettik.
TBF’ye evraklar mail olarak atıldı. Islak imzalı olması lazım dediler.
Odaya girdik, çıktı aldık, daha sonra bana dedi ki biz yabancının oturma işlerini halledemedik. Sen halleder misin dedi. Tamam dedim çıktım. Konuşmamız bu kadar.
Olay benim için kapandı
Beni karalamak için bu biçimde bir şey yazdı.
Olay benim için kapandı, yazışmaları sildi, özür diledi.
Ben marketçi bir annenin oğluyum. Hayalim diye ben bu işi yapıyorum. Hem koç hem liderim.” derken Kemal Karakurt “Ben bu adama para teklif edecek kadar param var ise 218 liralık kredi kartı borcumu niye ödeyemiyorum” diyerek borç için gelen iletisi gösterdi.
Orhan Gencer’den açıklamalar
Tezleri ortaya atan Orhun Gencer, Odatv’ye yaptığı açıklamada Kemal Karakurt’un söylemiş olduklerinin palavra olduğunu söylemiş oldu.Orhun Gencer şu sözleri kullandı: “Tamamen palavra hepsi. Paylaşımları silme niçinim, Türkiye Basketbol Federasyonu hususla ilgili gerekli açıklamayı yaptı. Ben maksadıma ulaştım. Bana kendileri de mail attılar, hukuk müşavirliğinden. ‘Bilgi ve evraklarla birlikte Pazartesi günü sizi bekliyoruz’ diye. Ben katiyetle özür dilemedim. Ortak bir arkadaşımız aradı beni ‘Ne olur bu işi büyütmeyin, aranızda çözün’ dedi. Ben de kabul etmedim ve ‘artık yargı süreci devam edecek’ dedim. Ayrıyeten beni avukatı da aramadı.
Tezlerini kanıtlasınlar
Ben Spor Toto’da çalışmadım, şikayet de etmedim onu Spor Toto’ya. Kendisinin İddia’ya girmemesine karşılık bunu söylemiş lakin maçlarının niye listelere alınmamasının niçinini biliyorum ben. Spor Toto Teşkilat Başkanlığı bünyesinde bulunan Risk ve Tahlil ünitesi tarafınca bu arkadaşın maçlarında kuşku ve risk tespit edilmiştir. Yalancı olduğunu da bu yaptığı açıklamalar ile tescillemiştir.” dedi.