NBA yıldızı Kevin Durant Avrupa’ya mı transfer oluyor? Bomba açıklama geldi

bencede

Active member
AJANSSPOR – DIŞ HABER

NBA kadrosu Golden State Warriors’un yıldız oyuncusu Draymond Green’e nazaran eski grup arkadaşı Kevin Durant, gelecek dönem Euroleague’de forma giyebilir.

“Son yılımda Barcelona’da oynamak isterdim”

Yıldız basketbolcu 2019’da yaptığı açıklamada, “Euroleague’nin dünyadaki en âlâ ikinci lig olduğunu belirterek, “Oyunları fazlaca eğlenceli. Son yılımda sahiden Barcelona’da oynamak isterdim. Olur mu bilmiyorum ancak bunu deneyimlemek mükemmel olurdu.” tabirlerini kullanmıştı.

Kevin Durant, mesleğinin son basketlerini Barcelona’da atmak istediğini deklare ettiğında yıl 2019’du. Lakin o sırada Dunat hala mesleğinin tepesindeydi ve Warriors ile son üç NBA finalinden ikisini kazanmıştı. Bu açıklamadan 3 yıl daha sonra yıldız basketbolcunun Katalan grubuna gitme mümkünlüğü artık o kadar da uzak değil.

Draymond Green’den Kevin Durant sözleri

Bu akşam başlayacak olan NBA final serisinde Boston Cetcis ile şampiyonluk çabası verecek olan Golden State Warriors’un deneyimli ismi Draymond Green, gazeteci Colin Cowherd’ın podcast’inde yaptığı bir konuşmada eski kadro arkadaşı ve yakın dostu olan Kevin Durant’in geleceğinden bahsetti.

Durant, Barcelona’ya mı gidecek?

Green, “Tabii ki onu önemsiyorum zira o benim kardeşim ve her vakit düzgün olmasını isterim. İster Brooklyn’de olsun, isterse gelecek yıl Euroleague’de oynamak için Barselona’ya gitmeye karar versin.” tabirlerini kullandı.

Barcelona hayranı

Barcelona futbol ekibinin da hayranı olan Kevin Durant’in Barça’nın yıldız futbolcularıyla da arkadaşlığı bulunuyor. 33 yaşındaki Kevin Durant, birden çok kere Brezilyalı Ronaldinho ve Neymar üzere yıldız futbolcuların Barcelano formalarını giyerken görüntülendi. Fransız futbolcu Griezmann da Durant’e Barça’da giydiği 7’li formasını göndermişti.

Paul Gasol da Barcelona bıraktı

Barcelona geçen yıl Pau Gasol üzere bir efsaneye kapısını açmıştı. İspanyol pivot mesleğini Katalan grubunda noktaladı. Kevin Durant şu anda 33 yaşında ve şu an Barcelona forması giyen Nikola Mirotic’in NBA’den ayrılarak Katalan takımına katılmaya karar veridiği yaştan beş yaş daha yaşlı durumda.