NBA All-Star takım seçiminde LeBron James’ten Kevin Durant’e büyük oyun!

bencede

Active member
All-Star takımlarını Lebron ve Durant seçti

Cleveland’ın mesken sahipliğinde düzenlenecen NBA All-Star maçının takımları muhakkak oldu. Doğu’da ve Batı’da en çok oy alan iki isim olarak grup kaptanları olan LeBron James ve Kevin Durant, oyuncu havuzundan teker teker seçim yaparak takımlarını kurdu.

LeBron’dan Durant’e oyun oynadı

NBA, All-Star formatını iki oyuncunun kaptan olduğu ve belirli bir oyuncu havuzundan sırayla seçerek takımlarını oluşturduğu sisteme dönüş yaptığı 4 yıldır her sene kaptan olan ve kurduğu kadrolarla daima kazanan Lebron James, bu draft seçiminde Kevin Durant’e epey konuşulan bir oyun yaptı.

Evvel birinci 5’ler seçildi

en çok oyu alan LeBron James, birinci beş oyuncularının olduğu havuzdan birinci olaraj son şampiyon Milwaukee Buck’ın Yunan yıldızı Giannis Antetokounmpo’yu seçti. Sakatlığı niçiniyle All-Star’da yer alamayacak olan Kevin Durant ise Furkan Korkmaz’ın Philadelphia’dan ekip arkadaşı Joel Embiid’i takımına aldı.

All-Star maçına başlayacak birinci beşler ve seçim sıraları şöyle gerçekleşti:

Team LeBron: LeBron James, Giannis Antetokounmpo, Stephen Curry, DeMar DeRozan, Nikola Jokic

Team Durant: Joel Embiid, Ja Morant, Jayson Tatum, Andrew Wiggins, Trae Young

LeBron James’in Harden blöfü işe yaradı

All-Star takım seçilinde en epey konuşulan olay ise LeBron James’in Kevin Durant’e James Harden ile ilgili yaptığı blöf oldu.

James, draft yayınından kısa müddet evvel resmileşen dev takası düşünerek, yedek oyuncuların seçiminde James Harden’ı sona bıraktı.

Durant takas olan arkadaşı Harden’ı seçmedi

James Harden, büyük umutlarla gittiği Brooklyn Nets’ten takasını istemiş ve takas periyodunun son gününde Philadelphia 76ers’e gitmişti. Kevin Durant, eski grup arkadaşına kızgın olacak ki LeBron’un oyununun farkında bulunmasına karşın Harden’ı takımına almadı.

Lebron James kahkahaya boğuldu

Yedek oyuncu havuzunda son ikiye Rudy Gobert ile James Harden kalmışken KeVin Durant, ciddiyetini koruyup Rudy Gobert’i grubuna aldığı sırada LeBron James, elindeki takım kartını yüzüne kapatıp kahkahaya boğuldu. Harden’ı sona bırakan LeBron, istediği isimleri alarak son bayağı da James Harden’ı takımına kattı.

Charles Barkley: Ne yaptığını biliyorum LeBron

Draftı yorumlayan NBA efsanesi Charles Barkley, yedek oyuncu seçimi ilerledikçe James Harden’ın iki taraftan da seçilmemesi üzerine LeBron James’e ‘Ne yaptığını biliyorum LeBron’ dedi. LeBron James, bunun üzerine de kahkahalarını sürdürdü.

İşte 2022 All-Star takımları

Lebron James ve Kevin Durant’in seçimleri daha sonrasında 2022 All-Star takımları şu biçimde oluştu:

Team LeBron: LeBron James, Giannis Antetokounmpo, Stephen Curry, DeMar DeRozan, Nikola Jokic

Team LeBron yedekler: Luka Doncic, Darius Garland, Chris Paul, Jimmy Butler, Donovan Mitchell, Fred Vanvleet, James Harden

Team Durant: Joel Embiid, Ja Morant, Jayson Tatum, Andrew Wiggins, Trae Young

Team Durant yedekler: Devin Booker, Karl-Anthony Towns, Zach Lavine, Dejounte Murray, Khris Middleton, Lamelo Ball, Rudy Gobert