Mike James’ten Kızılyıldız’a: “Bu paranın nereden geldiğini merak ediyorum”

bencede

Active member
AJANSSPOR-HABER

Türk Hava Yolları Euroleague gruplarından Kızılyıldız, yaptığı dönem ortası transferleri ile herkesi şaşırtmıştı. birinci vakit içinderda Luca Vildoza’yı takımına katan Kızılyıldız daha sonrasında Facundo Campazzo ile de sürpriz bir biçimde kontrat imzaladı. Monaco’nun üstün yıldızı Mike James bu ataklara önemli tenkitler yaptı.

Mike James: “Paranın nereden geldiğini merak ediyorum”

BasketNews’a konuşan Monaco’nun Ameirkalı gardı Mike James “Bu kadar parayı dönemin ortasında harcıyorsunuz ve daha sonrasında oyunculara ödeme yapmıyorsunuz. Bu paranın nereden geldiğini, sürecin nasıl işlediğini merak ediyorum. Bu mevzuda başım hayli karışık.” dedi.

Nebojsa Covic: “Onu asla transfer edemeyiz”

Mike James’in eleştrilerine Kızılyıldız Lideri Nebosja Covic’ten cevap gecikmedi. Covic yıldız oyuncuya “Bir kulüp lideri olarak Mike James ile kelamlı münakaşaya girmek üzere bir gayem yok. Bu ne onun için ne de Campazzo ve Vildoza’ya karşı hakikat olmaz. Mike James uygun bir oyuncu ancak onu hiç bir vakit Kızılyıldız’a transfer etmeyeceğiz. Campazzo ve Vildoza’yı nasıl alabileceğimizi alanda 24 sayı fark atarak gözler önüne serdik.” dedi.

Mike James: “Borçlarınızı ödeyin”

Kızılyıldız Lideri’ne süratli bir karşılık Mike James’in toplumsal medya hesabından geldi. James “Onun cümleleri benimkilerle alakasızdı, benim tabirim değildi. Covic’in açıklamalarını gördüm. Dürüst olmak gerekirse benim için hiç kıymetli değil. Şayet borçlarınız var ise, gidin onları ödeyin. Şayet borcunuz yoksa, bu biçimde bu konuşma gereksizdir.” cevabını verdi.

Euroleague’den Kızılyıldız’a ceza geldi

Euroleague Basketbol Finans Paneli, Finansal İstikrar ve Adil Oyun Düzenlemeleri’nin kurallarını ihlal ettiiği iiçin 28 Şubat’a kadar transfer yasağı ve 25.000 Euro para cezası verdi. Yeni transfer Facundo Campazzo 28 Şubat’a kadar Euroleague’de forma giyemeyecek.

CAS’tan ret geldi

Spor Tahkim Mahkemesi CAS, Kızılyıldız’ın Facundo Campazzo’nun Euroleague maçlarında oynayabilmesine dair yaptığı itirazı reddetti. Bu sonuçla birlikte Arjantinli yıldız kesin olarak mart ayına kadar Avrupa’nın bir numaralı liginde forma giyemeyecek.