Maralee Nichols’tan Tristan Thompson İtirafı: Çocuğunu Görmek Bile İstemedi

bencede

Active member
AJANSSPOR HABER

NBA’in Batı Konferansı ekiplerinden Sacramento Kings için forma giyen Kanadalı basketbolcu Tristan Thompson oğlu hakkındaki argümanlar ile gündeme geldi. Maralee Nichols, Kanadalı basketbolcunun oğlu ile görüşmek için hiç bir şey yapmadığını ayrıyeten kendi çocuğu için tek kuruş para bile göndermediğini anlattı.

‘‘Çocuktan kurtulmamı istedi’’

E! News’a konuşan Maralee Nichols, Tristan Thompson’ın kendi oğlunu istemedİğini şu sözlerle anlattı: ‘Aralık ayında babalık davası için Tristan Thompson’a dava açtım. Mahkeme benden birinci vakit içinderda onun çocuğumun babası olduğuna dair bir ispat sunmamı istedi. Bu yüzden Tristan’ın bana attığı iletileri mahkemeye sundum. Tristan her şeydilk evvel bana çocuktan kurtulmam gerektiğini söylemiş oldu. Çocuğumuzu en başından beri istemedi hatta kürtaj olmamı istedi.’’

‘Bu olaya asla dahil olmayacağım’

Kanadalı basketbolcunun oğulları için hiç bir maddi dayanak sağlamadığını belirten Nichols bu mevzuda şunları söylemiş oldu: ‘’Çocuğumuz doğmadan evvel nafaka talebinde bulunmamıştım. daha sonrasında ise o çocuk için asla para göndermedi. Tek kuruş bile ödemedi. Bana bildiriler attı. Bildirilerde ise ‘Nasıl hissettiğimi biliyorsun. Hislerim hiç değişmedi. Bu olaya asla dahil olmayacağım. Benden bir bebeğinin olmasının sana para kazandıracağını düşünüyorsan katiyen yanılıyorsun.’ dedi.’’

‘’Beni işsizliği ile tehdit etti’’

Tristan Thompson hakkındaki tezlerine devam eden Nichols, Kanadalı basketbolcunun onu işsizliği ile tehdit ettiğini şu sözlerle anlattı: ‘’Her şeydilk evvel sadece susayım diye bana para teklif etti. Fakat ben kabul etmedim. Teklifini geri çevirdiğim vakit ise beni işsizliği ile tehdit etti. Bana ‘Bu sezdaha sonrasında emekli olacağımın farkındasın. Yani maddi dayanak istediğin adam işsiz biri olacak. Bu yüzden sana teklif ettiğim 75 bin doları alsan yeterli edersin zira işsiz kaldığım vakit sana bu kadar para bile vermeyeceğim. Kanunen işsiz olduğum için sana en çok birkaç yüz dolar vermem istenecek.’ dedi.’’

Sorumluluğunu alacağım demişti

Aralık ayında babalık testi kararında Maralee Nichols’tan bir çocuğu olduğu doğrulanan Tristan Thompson yaptığı açıklamada çocuğunun sorumluluğunu alacağını şu sözlerle ifade etmişti: ‘’Bugün babalık testi sonuçları Maralee Nichols’tan bir çocuğum olduğunu gösteriyor. Yaptığım şeylerim sorumluluğunu alıyorum. Artık babası olduğum kesinleştiğine bakılırsa oğlumu dostça bir biçimde büyütmek için sabırsızlanıyorum. Bu süreç içerisinde halka açık yahut özel bir biçimde incittiğim ve hayal kırıklığına uğrattığım herkesten özür dilerim.’’

Khloe Kardashian’ı aldatmıştı

Tristan Thompson, kendi şahsi antrenörü Maralee Nichols’ın gebe kaldığı devirde Khloe Kardashian ile birliktedi. Khloe Kardashian’ı kendi şahsi antrenörü ile aldatan Tristan Thompson o periyot Kardashian tarafınca terk edilmişti.

Özür yazısı yayınlamıştı

Aralık ayında ortaya çıkan babalık testi sonuçları daha sonrası Tristan Thompson’ın Khloe Kardashian’ı aldattığı ortaya çıkmıştı. Aldatma skandalı ile sarsılan Tristan Thompson Instagram üzerinden paylaştığı yazı ile Maralee Nichols ile bir çocuğu olduğunu kabul etmiş ve Kardashian’dan şu sözlerle özür dilemişti: ‘’Khloe sen bu olanların hiç birini hak etmiyorsun. Sana yaşattığım bu gönül yarasını ve bu aşağılanmayı hak etmiyorsun. yıllardır sana davranış biçimi hak etmiyorsun. Hareketlerim sana olan hislerim ile asla örtüşmedi. Sana sonsuz hürmetim ve sevgim var. İstediğini düşünebilirsin. Son derece üzgünüm.’’