LeBron James: “Oğlum Bronny Nerede Oynarsa Ben de Oraya Gideceğim”

bencede

Active member
Los Angeles Lakers’ın yıldız basketbolcusu LeBron James, 2022 NBA All-Star Aktiflikleri için eski kenti Cleveland’a geldi. Etkinliklerdilk evvel The Athletic’e konuşan LeBron, oğlu Bronny James ve kendisinin gelecek planlaması hakkında, All-Star tertibinin önüne geçebilecek kimi kıymetli açıklamalarda bulundu.

“O kapı kapalı değil”

2003 NBA Draftları’nda kendisini birinci kolay seçen ve uzun yıllar grubun formasını giyen Cleveland Cavaliers macerasının yine başlayıp başlamayacağı hakkında konuşan LeBron James, “O kapı kapalı değil. Geri dönüp oynayacağım demiyorum. Yalnızca bilmiyorum, geleceğimin nerede şekilleneceğini bilmiyorum. Ne vakit hür kaldığımı bile bilmiyorum.” dedi.

Garland: “Kendi mirasımızı oluşturmak istiyoruz”

Cavaliers’ın 22 yaşındaki All-Star oyun kurucusu Darius Garland, husus hakkında kendisine yöneltilen soruya, “Biz, kendi mirasımızı oluşturmak istiyoruz. Yeni bir hava, yeni bir hissiyat var. Cleveland’da bir bir daha doğuş yaşanıyor. Bu hepimiz için fazlaca şey söz ediyor.” derken, LeBron’un gruba geri dönüşünü hiç düşündünüz mü sorusuna ise gülerek, “Hayır” yanıtını verdi.

Gelecek yaz hür

37 yaşında oynadığı basketbol ile hala ligin en güzellerinden biri olan LeBron James, birfazlaca ekibin parkesinde görmek istediği yıldızlardan biri ve gelecek yaz devrine özgür oyuncu olarak girecek. Bu durumla ilgili “Vasat bir basketbol oynamıyorum. En düzgünü olmayan hiç bir şey için geri gelmeyeceğim” açıklamasını yapan LeBron, oğlu Bronny James ve kendisnin gelecek planlaması hakkında da konuştu.

Mesleğinin son yılında oğlu Bronny ile birlikte NBA’de oynamak istediğini her kezinde belirten yıldız, gelecek hakkında All-Star tertibinin önüne geçen açıklama yaptı. çabucak hemen lise öğrencisi olan Bronny’nin önümüzdeki 2 yıl daha draftlara katılamayacağı göz önüne alındığında LeBron’un mesleği yakın vakitte bitmemeyecek üzere görülüyor.

“Bronny’i kim seçerse…”

Bronny James’i NBA Draftları’nda kapan grup, babası LeBron James’i de takımına katmış olacak. Husus ile ilgili LeBron net konuştu: “Son yılımda oğlumla birlikte oynayacağım. Bronny’i kim seçerse ben de orada olacağım. Oğlumla bir sene oynamak için elimden ne geliyorsa yaparım. İş oraya kaldığında paradan epey daha değerli oluyor.”