Galatasaray İle Tunç Holding içinde Sponsorluk Muahedesi İmzalandı

bencede

Active member
Galatasaray Kulübü ile Tunç Holding içinde bir sponsorluk mutabakatı daha imzalandı. Firmanın İdare Heyeti Lideri Dinçer Azaphan, sarı-kırmızılı kulübün 7. branşına sponsor oldu. Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Ekibi isim sponsorluğu için düzenlenen imza merasimine Galatasaray Kulübü Lider Yardımcısı Cemal Özgörkey, Tunç Holding İdare Şurası Lideri Dinçer Azaphan, Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Kadrosu Başantrenörü Sedat İncesu ve sportmenler katıldı.

Cemal Özgörkey: “Engelsiz aslanlarımız bugün daha kuvvetli”

Tekerlekli sandalye basketbol kadrosunun, Galatasaray’a 4 kere kıtalararası şampiyonluk kazandırdığını hatırlatarak kelamlarına başlayan Galatasaray Kulübü Lider Yardımcısı Cemal Özgörkey, “Bugün manisiz atletlerimiz için buradayız. Çok pahalı bir işbirliği. Manisiz aslanlarımız için kıymetli bir gün. Kadromuzun isim hakkı sponsorluğu için Dinçer Azaphan dostum ile tekrar karşınızdayız. Galatasaray’ın kuruluşundan tam 100 daha sonra bu branşımız açıldı ve 17 yılda bu şubemiz, dünyada ne kadar kupa var ise topladı. Her türlü övgü ve takviyesi sonuna kadar hak ediyorlar. Manisiz aslanlar bugün, düne göre daha kuvvetli. Yarınların bugüne nazaran daha da kuvvetli olması için bizler daha hayli çalışacağız. Yarın 30 Ağustos zaferinin 100. yılı. Bu vesileyle Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını hürmetle anıyoruz, milletimizin Zafer Bayramı’nı kutluyoruz” tabirlerini kullandı.

“Geçen hafta el sıkıştık ve buradayız”

Mazbatayı aldıktan daha sonra sponsorluk konusunda önemli bir ilgiyle karşılaştıklarını da belirten Özgörkey, “Bunun yanında işbirliği teklifleri de geldi. Bunların bir kısmı sonuçlanıyor. Liderimizle geçen gün bir lansman daha yapıldı. Benim en büyük bahtım, pazarlama takımımız. Çok önemli emek veriyorlar. Bizimle işbirliği yapmak isteyen biroldukca ortağımız var. İnşallah bu işi daha da ileriye götüreceğiz. Eylül ayından daha sonra bugüne kadarki çalışmalarımızın sonuçlarıni aldığımızı nazaranceğiz. Sponsorluklardan sorumlu yönetici benim. Ancak bir Columbus projesi var. Bunun ortasında benim bakılırsavim kıymetli sponsorları bulup kulübümüzle buluşturmak ve ek kaynak oluşturmak. Bu projenin ortasında ana projelerden birisi, mağazaları büsbütün dijital ortama çevirmek olacak. O denli olduğunda taraftarlarımız da eser bulamama üzere bir sorun yaşamayacak. Tahminen nakit yerine, dijital paralarla bunu alabilecek. Natürel ki bizim sembolik olarak kimi stratejik noktalarda mağazalarımız olacak” dedi.

Sponsorluk sürecini de aktaran Cemal Özgörkey, “Buradan direkt görüşmeye gittik. El sıkışmayı geçen gün Florya’da bir aktivitede yaptık. Bu yıl lise yerleştirme imtihanlarında Türkiye 1.’si olarak imtihanı kazanan ve tercihini Galatasaray Lisesi olarak kullanan bir kardeşimizle bir aktivite yaptık. Orada el sıkıştık” açıklamasını yaptı.

Dinçer Azaphan: “Dün ekranda firmamın ismini görür görmez gururlandım”

7. defa sponsorluk mutabakatı için bir ortaya geldiklerini hatırlatan Dinçer Azaphan, “Engelsiz aslanlarla yola çıkmanın gururunu yaşıyoruz. Onların her vakit yanında olacağımızı belirtmiştik. birlikte başarılara imza atacağımıza inanıyorum. Bana bu bahtı tanıdıkları için Galatasaray Kulübü’ne teşekkür ediyorum. İnşallah seneye de, siz de layık görürseniz bir daha kulübümüzün yanında olmayı istiyoruz. Dün maçımızı da izledim. İnşallah daha da âlâ olacak ekibimiz. Her ekrana baktığımda firmamızın ismini görür görmez gururlanıyorum ve sizlere yine teşekkür ediyorum. Sedat hocama da muvaffakiyetler diliyorum. Tekerlekli basketbolda grubumuzun daha düzgün yerlere geleceğini düşünüyorum. Bu branşta manevi olarak daha farklı hissediyorum” cümlelerine yer verdi.

Taraftarlar için de her vakit elinden geleni yapmaya hazır olduğunu lisana getiren Azaphan, “Ben taraftarlar için forma, atkı elimden ne gelirse yapmaya hazırım. GS Store’un başında Cemal liderim var ve biz de alımlarımızı biraz artırdık. Öncelikle liderimle gereksinim olan branşı soruyoruz, ona bakılırsa hareket ediyoruz. Galiba bir tek yelken ve sutopu kaldı sponsor olmadığımız. Tekerlekli sandalye için de her vakit sponsorluk için hazırım” halinde konuştu.

“Galatasaray yalnızca futboldan ibaret değil”

Tekerlekli sandalye branşına babası Tuncay Azaphan’dan dolayı başka bir manevi ilgisi olduğuna dikkat çeken Dinçer Azaphan, “Galatasaray Spor Kulübü’nün yalnızca futboldan ibaret olmadığını biliyoruz. Galatasaray için buradayız. Bunun bedelini fazlaca daha âlâ bileceğimizi düşünüyorum. Biz birinci sponsorluğumuzu yaparken burada herkes maskeyle oturuyordu, şirketlerimiz kapalıydı. Bir defa daha bu imkanı verdikleri için Galatasaray’a teşekkür ediyorum. Galatasaray markasını fazlaca daha yeterli yerlere taşıyabilecek iş insanları var. Biz burada örnek olabiliyorsak, siz bu lansmanları ne kadar duyurursanız yalnızca Galatasaray’ın futboldan ibaret olmadığını da gösterebilirsiniz. O yüzden ben futbol harici branşlara el atmaya çalışıyorum. Burada maksadımız basının önüne çıkıp imza atmak değil” diye konuştu.

Açıklamaların akabinde fotoğraf çekimiyle lansman bitmiş oldu.