G.Saray Lideri Burak Elmas’tan Anadolu Efes’e: “Yanıtımız Sert Olacak”

bencede

Active member
ING Basketbol Muhteşem Ligi Play-Off Yarı Final Serisi ikinci maçında Galatasaray Lideri Burak Elmas, saha kenarında kendisine ve birlikteindekilere yer ayrılmaması ve bekletilmesi sebebi öne sürülerek Anadolu Efes ile oynanan maçı izlemeden salonu terk etmişti.

Anadolu Efes ile G.Saray içinde birinci maçta başlayan taraftar tansiyonu ikinci müsabakada sarı-kırmızılıların lideri Burak Elmas ve idaresinin de dahil olmasıyla daha da büyüdü.

Elmas bir çok sinirlendi

Başkan Burak Elmas, birinci maçta saha ortasında otururken bu defa kendisi, ailesi ve yöneticilere yer ayrılmaması niçiniyle bir çok sonlandı.

Salonu terk etti

G.Saraylı yöneticilere bir süre daha sonra salonun en üst kısmında bulunan localarda yer gösterilirken Elmas ve kurmayları bu duruma sonlanıp salonu terk etti.

Burk Elmas: “Yanıtımız sert olacak”

Sabah’ta yer alan habere nazaran; Elmas, bugün G.Saray’ın konut sahipliğinde oynanacak maçta tıpkı karşılığı vermeyi planlıyor.

Salondan sonlu bir biçimde ayrılan lider Elmas kurmaylarına, “Bize yapılanlara birebir muamele ile karşılık vereceğiz. Bu yapılanı da asla unutmayacağız. Ben, çocuklarımla bir arada maçı izlemek için geldim ve bize yer bile ayrılmamış. Birinci maçta en ufak bir taşkınlık bile yaşanmadı. Karşılığımız sert olacak” tabirlerini kullandı.

Serinin 3. maçı bugün

İki idare içinde soğuk savaş yaşanırken serinin üçüncü maçı G.Saray’ın konut sahipliğinde oynanacak. 1-1 devam eden eşleşmede bugün Sinan Fazilet Spor Salonu’nda 20.30’da iki grup kozlarını paylaşacak. 3 galibiyete ulaşan kadronun final bileti alacağı serinin dördüncü maçı 2 Haziran’da G.Saray’ın konut sahipliğinde oynanacak.

“Bilsem ailemi kaldırıp onları oturturdum”

Ergin Ataman: “Kombineler dönem başında satıldı. Elmas’a 2 kişilik yer ayrıldı, çocuklarına da karşısında yer gösterildi. Evvelce haberim olsa ailemi kaldırır, onları oturturum.”

Koltuk krizinin akabinde Anadolu Efes Başantrenörü olan G.Saray Kulüp üyesi Ergin Ataman, açıklamalarda bulundu. Saha ortasındaki tüm koltukların dönem başında kombine formunda satıldığını belirten tecrübeli çalıştırıcı şunları söylemiş oldu:

“Başkan ve eşine 2 kişilik yer, çocukları için de tam karşılarında yer verilmiş lakin lider bir arada oturma ısrarı niçiniyle salondan ayrılmış.

Önceden haberim olsa, en uygun koltuklarda benim konuğum olurlar, ailemi kaldırır, onları oturturum. Maçtan daha sonra oğlum Sarp ile beraberyken Sinan Fazilet Spor Salonu otopark çıkışında 25-30 kişilik bir taraftar kümesinin kelamlı taciz ve saldırısına uğradığım. Buna karşılık verseydim şu an hayli farklı şeyler konuşuyor olurduk.”