Frutti Extra Bursaspor, 3 basketbolcusunun mukavelesini uzattı

bencede

Active member
Frutti Extra Bursaspor, ULEB Avrupa Kupası finalinde Virtus Segafredo Bologna’ya karşılaşacağı maç öncesinde Onuralp Bitim, Derek Needham ve Dave Dudzinski ile kontrat imzalamak için Barış Spor Salonu’nda imza merasimi düzenledi.

“Oyuncularımızla kontrat imzalaktan mutluyuz”

İmzalar öncesinde konuşan Lider Sezer Sezgin, bugün İtalya’ya uçacaklarını belirterek, “Takımın değerli oyuncularıyla final öncesinde mukavele yenilememenin memnunluğunu yaşıyoruz. Kurulduğu günden bu yana Avrupa amacı olan basketbol grubumuz çabucak hemen dönem bitmeden yeni dönem için süratli başlangıç yaptı. Oyuncularımızla kontrat imzalaktan memnunuz. Âlâ bir iş yaptığımızı düşünüyorum. Tüm Bursaspor topluluğuna güzel olmasını temenni ediyorum” tabirlerini kullandı

“Basketbolda bir marka olduğumuzu herkese göstereceğiz”

Kontrat imzalayan basketbolculardan Onuralp Bitim, “Güzel giden dönemin akabinde hem başarılı tıpkı vakitte memnun olduğu ekiple kontrat imzaladığım için memnunum. Başta Bologna finali akabinde Üstün Lig’deki play-off sürecinde büyük başarılara imza atmak istiyoruz. Büyük başarılara imza atarak bundan daha sonraki yıllarde daha emin adımlarla basketbolda bir marka olduğumuzu herkese göstereceğiz. Bu imza hem benim, hem kulübüm birebir vakitte taraftarlarımız ismine iyi olur” diye konuştu.

Kadroda keyifli olduğunu belirten Needham da, kentle ve teknik takımla epey uygun bir bağlantı yakaladığını söylemiş oldu. Kadroyla önümüzdeki dönemlerde da muvaffakiyetler yakalayacağına inandığını söyleyen Dudzinski, mukavelesini uzattığı için keyifli olduğunu kaydetti.

Konuşmaların akabinde Onuralp Bitim, Derek Needham ve Dave Dudzinski’nin mukavele imzaladı. Merasimin akabinde Frutti Extra Bursaspor’lu idare, teknik heyet ve oyuncular İtalya’ya gitmek üzere yola çıktı.