Eski NBA Oyuncusu Ben Gordon, Oğluna Vurduğu İçin Havaalanında Tutuklandı

bencede

Active member
DIŞ HABER – AJANSSPOR

Amerikan Basketbol Ligi’nin (NBA) 39 yaşındaki eski basketbolcusu Ben Gordon, şiddet argümanları ile gündeme geldi. Bir devir Chicago Bulls forması da giyen Gordon, 10 yaşındaki oğluna vurduğu için LaGuardia Havaalanı’nda tutuklandı.

Uçağa binmesi engellendi

New York Post’un argümanlarına bakılırsa eski NBA oyuncusu Ben Gordon dün 10 yaşındaki oğluna vurduğu için LaGuardia Havaalanı’nda tutuklandı. Havaalanı polisleri tarafınca Chicago uçağına binmesi engellenen Gordon, saat 20.45 sıralarında tutuklandı.

Oğlu hastaneye gdolayıldü

Polis kaynakları, Gordon polis tarafınca tutuklanırken bir hanımın eski basketbolcunun oğluna eşlik ettiği aktarıldı. Amerikalı basketbolcunun 10 yaşındaki oğlu durumunun kıymetlendirilmesi için Long Island Yahudi Çocuk Hastanesi’ne gdolayıldü.

2 polis yaralandı

Ben Gordon tutuklandığı sırada 2 polis memurunun tutuklama sırasında yaralandığı açıklandı. Yaralanan polis memurlarının durumlarının önemli olmadığı iletilirken nasıl ve nerede yaralandıklarının çabucak hemen aşikâr olmadığı vurgulandı.

İlk tutuklanışı değil

Oğluna şiddet uyguladığı argümanı ile tutuklandığı belirtilen Ben Gordon’ın birinci tutuklanışı bu değil. Eski basketbolcu 2017’de akın ve soygun argümanı ile tutuklandı. Bunun yanı sıra 39 yaşındaki eski şutör uydurma plakalı araç kullandığı ve yangın olmadığı biçimde Los Angeles’taki konutunda yangın alarmı çalıştırdığı için de tutuklanmıştı.

NBA’de Ben Gordon

Amerikan Basketbol Ligi takımlarından Chicago Bulls, Detroit Pistons, Charlotte Hornets ve Orlando Magic formaları giyen Ben Gordon mesleği boyunca 744 maçta yer aldı. Bu maçlarda 27,4 dakika mühlet ortalaması yakalayan Amerikalı basketbolcunun öteki istatistikleri ise şöyle: 14,9 sayı, 2,5 ribaunt, 2,5 asist, 0,7 top çalma ve 0,2 blok.