3 Yüzüklü Patrick McCaw, NBA’e Dönmek İstiyor

bencede

Active member
DIŞ HABER – AJANSSPOR

Amerika Basketbol Ligi’nde (NBA) 3 sefer şampiyonluk yaşayan Patrick McCaw yeni yaptığı açıklamalar ile dikkat çekti. McCaw, artık NBA’e geri dönmek istediğini söylemiş oldu.

Üst üste 3 şampiyonluk

Patrick McCaw, NBA’de forma giydiği 6 dönemde 3 sefer şampiyonluk hayatıştı. Bu 3 şampiyonluğun ikisini Golden State Warriors ile yaşayan McCaw şampiyonluk daha sonrasındaki dönemde Toronto Raptors’a katıldı ve Raptors ile 2019 NBA Şampiyonası’nda Warriors’ı yenmeyi başardı. Yaşadığı 3 şampiyonluğu da 2017-2019 yılları içinde üst üste yaşayan Patrick McCaw yeni açıklamaları ile dikkat çekti.

Dönmek istiyor

2020’de Toronto Raptors’tan ayrılan Patrick McCaw FIBA AmeriCup gruplarından Team USA’ye katılmıştı. Associated Press’ten Tim Reynolds ile röportaj yapan Amerikalı basketbolcu NBA’e dönmek istediğini şu sözlerle tabir etti: ‘’NBA’e dönmek istiyorum fakat şu anda Amerika için odaklanmış durumdayım. Bunun güç bir müddetç olduğunu biliyorum. Ne vakit, gelecek hafta mı, gelecek ay mı ya da gelecek yıl mı bilmiyorum lakin bir gün bu olacak. Lakin şu an giydiğim bu 3 harfli forma için savaşıyorum. Bu gruba her şeyimi veriyorum ve ABD’yi temsil ediyorum.’’

Geçen yıl 5 maçta oynadı

Patrick McCaw geçen yıl Toronto Raptors forması ile 5 maçta yer almıştı. Çıktığı maçlarda 6 dakika müddet ortalaması yakalayan McCaw 1 sayı, 0,6 ribaunt, 0,8 asist ve 0,4 top çalma ortalaması ile oynamıştı. NBA mesleği boyunca 199 maçta forma giyen 26 yaşındaki basketbolcunun meslek ortalaması ise şöyle: 16,9 dakika, 3,8 sayı, 1,6 ribaunt, 1,4 asist, 0,7 top çalma ve 0,2 blok.