1001 kitap nedir ?

SanatMuptelasi

Active member
1001 Kitap, 2013 ylnda, Fransz yazar Marc Levy tarafndan yaynlanan bir roman. Bu roman, kurumsal kulturunuzu zorlayarak ilerlemek icin guclu bir kadnn hikayesini anlatyor.

Romann Konusu

1001 Kitap, kariyeri icin gercek bir devrim yaratmak isteyen, guclu bir kadnn - ve arkadaslarnn - hikayesini konu alyor. Ana karakter, ust duzey bir sirketin CEO'su olan, kariyerini ilerletmek isteyen ve tum bu surecte kurumsal kulturunun snrlarn zorlamaya calsan Sabine Durand'dr. Sirketinin kulturunu degistirmek isterken, Sabine'in basndan gecenler, is hayatnn zorluklarn kolaylastrmak icin pratik oneriler ve arkadaslarnn destegiyle yeni bir baks acsyla karslasmaktadr.

Romann Anahtar Temalar

1001 Kitap, kadnlarn guclu bir kariyer olusturmalarn destekleyen, kurumsal kulturunun snrlarn zorlayan ve bunu basarmak icin kullanlabilecek pratik araclarn onemini vurgulayan bir hikaye. Sabine'in arkadaslarnn verdigi destek, is hayatnda basarl olmak isteyen herkes icin cok onemlidir. Ayn zamanda, kurumsal kulturunun snrlarn zorlayarak ilerlemeyi basarmak icin guc gostermek, uretken olmak ve is hayatnda kendinizi savunmak gibi konulara da deginilmektedir.

Romann Ne Sunuyor?

1001 Kitap, basarl bir kariyerin nasl olusturulacagn anlatan bir hikaye. Sabine, kurumsal kulturunun snrlarn zorlamak icin cabalarken, izleyicilerin kendilerine guc veren arkadaslklarn degerini anlamasn saglyor. Ayn zamanda, basarl olmak icin pratik oneriler, uretkenlik ve kendinizi savunma becerilerini gelistirmenin onemini de vurguluyor.
 
Üst